Men jisses vilken söndag!!

Vad säger ni nu? Tre sorters paj, lax, kyckling och taco. MMMM jag ÄLSKAR PAJ! Mira och männen badade jacuzzi och frugorna drack vin och tittade på. Tack Mats och Ann för en härlig kväll <3

Inte bara att jag vaknar av att jag känner mig lyckligt lottad för att jag har fina vänner som vi fick umgås med en hel kväll igår, utan så mycket annan glädje förgyller min dag idag. Jag fick väldigt härliga nyheter i natt från familjen, ni vet såna som gör att man ler med hjärtat. Jag fick även sms från en nöjd dotter som skulle försöka sova, och idag åker Mira och jag dit och myser medans männen går på fotboll. Jag ska göra en äpplepaj att ta med mig, för det gör mammor till vuxna barn.

Sen läcker en annan härlig nyhet ut: MIN TOMMY SKA UT OCH SPRINGA!

HAN BEHÖVER OSS!

 

Min vän Tommytott och hans kärlek Ronny är med i TV4 SPRING (fd. På Rymmen) och nu ska han få all hjälp han behöver.Han är alltid den som ställer upp för andra trots värk och skit. Så nu ska HELA världen stanna upp och hjälpa det bästa springparet Tommy & Ronny! Lika viktigt som ozonlagret är… är detta. Om inte viktigare…

Och alla ni mina snälla läsare – in och följ honom på Instragram & Twitter och hjälp till!!
Twitter :tommyoronny Instagram: Springtommyronny

Ja men behöver jag säga vem jag hejar på? Behöver jag säga vem ni SKA heja på?`Nä trodde inte det va 😉

Imorgon den 22 september sitter jag bänkad vid den första Livesändningen! PH och BB släng er i väggen nu är all fokus på Tommy & Ronny! Och håll koll på hans blogg för där är någon som gästbloggar där vilken dag som..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..