HEEEEEJ

Oj, hela dagen har gått utan att jag varit ”bloggare”, idag har jag varit Malin hela dagen. Ni vet Tessan min bästis, hon läser inte min blogg, det är underbart. Vi har ju något att prata om =) Hon vet nog inte ens vad en blogg är. Det är kanske inte så konstigt, hon är sådär sjuuuukt gammal. Ett år äldre än mig och allt.

Nä nu ska jag mysa med de mina, i alla fall med de två som är hemma.

Det är dom här galningarna jag ska umgås med…

Kärlek

  1. Fnulan skriver:

   Hahah visst är den!! Kram

 1. Skönt att bara vara ibland också 🙂

  Hoppas du har haft en fin kväll med två av dina härliga tokar 😉
  Kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja det blev så mysigt, och i morgon kommer den stora hem till mamma <3

 2. Linda skriver:

  Ha en fin lördag (och söndag) kära du!
  Stor varm kram!

  1. Fnulan skriver:

   Hoppas att du hade detsamma vännen. PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..