Flirta med mannen

Jag är skitnervös.. Nästa vecka ska jag göra två saker- den ena saken vill jag faktiskt inte berätta om ÄN. Den andra är att jag ska förlänga mina ögonfransar. Sen jag träffade Terese har jag surat för att hon hade världens längsta flirtögon som hon blinkade helt vilt till sin man med. Han bara drunknade i hennes ögon och gjorde allt hon ville.

Nu ska jag med testa om det kan funka på min man….

Jag hittade ett erbjudande på Fejjan om ett nytt set för 550 kr på en salong i Skurup . Har du testat dom, Just4you? Du kan även köpa egna produkter där i butiken, men jag och mina darriga fingrar säger PUNKT för den idén. Så på tisdagskväll ska jag förföra mannen genom att flirta honom in i sängkammaren. Den andra saken får ni veta sen….

Jag snodde denna bilden från Terese, rakt av utan att fråga. Den togs på Miras kalas. Visst är dom söta!!!

 

 1. Det ska bli spännande att se hur det blir! Jag har själv varit sugen på att testa den sista tiden. Kanske får en spark i baken att boka in en tid om du tycker att det blir bra 😉

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Japp i morgon får du se kort vännen =) KRAM

 2. Nina skriver:

  Ååååh det är så fint med såna fransar. Jag hade såna för längesen, innan det hade kommit till Sverige ordentligt. Tyvärr så lossnade många av mina egna då, sen dess har jag inte vågat göra. Men jag tror att det kan vara bättre lim och sånt idag.

  Lycka till! Du kommer bli URSNYGG i dom även fast du redan är det! ❤️

  1. Fnulan skriver:

   Tack min fina Nina!!! Pussen

 3. Meh! Hur länge ska man nu behöva gå och fundera på vad det där andra är?? Taskigt av dig 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahha ja och nu verkar det dröja en vecka mera… Kram

 4. Jag är också jättesugen på att göra fransar! Då slipper man dessutom dra på sig mascaran på morgonen 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa det är det jag ser framemot!! Kramen

 5. Terese skriver:

  Hahaha! Jag har ju gått och surat i flera år över mina korta och raka fransar och är nu galet nöjd över mina nya flirtiga ögon 🙂 Jag kan garantera att du inte behöver vara nervös, risken är bara att du somnar under tiden fransarna sätts på. Det är så otroligt avkopplande. Sist jag gjorde det så råkade jag somna och vaknade av att jag fick värsta ryckningen i armen…. Aningen pinsamt 🙂
  Ser fram emot bildbevis när dina flirtyfransar är klara :). Puss <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahhahaa ja men jag har Mira med mig… bad combo antar jag!! Love u

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..