Ojoj här lever vi upp till kraven…

Hu vi överlevde morgonen utan mannen och kom faktiskt i tid till dagis och jobbet. Jaja, Mira hade oborstat hår, samma trosor som i går kväll och tandtroll i tänderna. Men men… vi får ta ett steg i taget, vi kom i tid, barnet fick frukost!

Och ikväll kom den stora prinsessan hem. Då slog jag på stort och gjorde köttbullar och bakade kanelbullar. Allt för att hon ska vilja komma hem igen och igen och igen…  Jag gjorde till och med kanelbullar med kardemumma i som jag hatar. Jaja, det slank ner i alla fall. Nu ska Cornelia och jag dricka te och titta på BB och PH. Längtar till måndagarna nu, så galet är beroendet..

Samtidigt känner jag mig som   urdålig mamma som inte var med på dagiset ”städdag” ikväll, men orken fanns inte… den finns verkligen inte… Förlåt… Efter fullt ös sedan i onsdags så säger min hjärna stopp.

Jag fick ju ta över bakningen när mannen inte är hemma..

Mysigt att mysa med henne ju ;) Men tryggt att komma hem till mamma

PUSS

  1. Åh, så skönt att ni överlevde. Jag var lite orolig där… 😉

    1. Fnulan skriver:

      Hahha ja och nu är han snart hemma, undrar om han överlever nu 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..