Inte så värst intelligent

Hej!! LUNCH! Den spenderar jag gärna med dig och berättar när jag på nytt gjort en ”Fnula”

Det finns ett stort föräldraforum på Facebook. För en månad sedan ställde jag frågan om hur man kunde göra med barn som har växtvärk. Jag fick det fantastiska (och självklara) svaret att man kunde låta barnet ha benvärmare.

Så jag testade min mammas hemmastickade benvärmare till Mira. Jag värmde dom lite i micron så dom var varma och goa. Och det hjälpte. Jag skrev och tackade alla i föräldraforumet och tipsade vidare om att man kunde värma dom.

Igår var det dags igen för växtvärk… men jag hittade bara en av de två benvärmarna, men hittade en annan inköpt på H&M. Så, in i micron…

Efter 15 sekunder rök det från hela micron och stank nått gud förbannat… Jäklar också…. H&M benvärmarna hade visst metalltrådar i sig. Huuuuur farao skulle jag kunna veta det? Tur att mannen inte var hemma igår trots allt…. Nu får jag be alla tusentals föräldrar på forumet om ursäkt…

Mira blev lite ledsen.. men jag tröstade henne med att den bara var lite smutsig… *Host*

 

 1. Malin skriver:

  Oj, vad läskigt. Tips är att använda vanliga sockor. Jag har också väx-kramper fortfarande, speciellt när det är för kalt.

  1. Fnulan skriver:

   TACK!!! Kram och det är synd om dig, massor

  1. Fnulan skriver:

   Ja nått skit i dom var det :?puss! !

 2. Jess skriver:

  Oj….inte alls bra…..stod det inte på etiketten; Får ej värmas i mikrovågsugn;-) Hade det varit i Usa kunde du stämt dem;-) Jag kan berätta att jag lyckats få popcornen att brinna rejält i micron..och de hade inga metalltrådar.
  kram Jess

  1. Fnulan skriver:

   Ja jag ska minsann stämma dom! Nej inte stod det på någon lapp heller. Skamligt. Puss

 3. Ooops! Själv tappade jag ett nagellack i klinkersgolvet i hallen igår när vi var på väg ut.. Glassplitter blandat med nagellack var inte vad jag önskade mig mest av allt då…. Och barnen fick höra ett antal svordomar medan jag stod som handlingsförlamad…
  Kram vännen

  1. Fnulan skriver:

   Luktar gott ;))) kram vännen

 4. Stina skriver:

  ASG Du är underbar:-) Ha en härlig tisdag kram Stina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..