Inte så värst intelligent

Hej!! LUNCH! Den spenderar jag gärna med dig och berättar när jag på nytt gjort en ”Fnula”

Det finns ett stort föräldraforum på Facebook. För en månad sedan ställde jag frågan om hur man kunde göra med barn som har växtvärk. Jag fick det fantastiska (och självklara) svaret att man kunde låta barnet ha benvärmare.

Så jag testade min mammas hemmastickade benvärmare till Mira. Jag värmde dom lite i micron så dom var varma och goa. Och det hjälpte. Jag skrev och tackade alla i föräldraforumet och tipsade vidare om att man kunde värma dom.

Igår var det dags igen för växtvärk… men jag hittade bara en av de två benvärmarna, men hittade en annan inköpt på H&M. Så, in i micron…

Efter 15 sekunder rök det från hela micron och stank nått gud förbannat… Jäklar också…. H&M benvärmarna hade visst metalltrådar i sig. Huuuuur farao skulle jag kunna veta det? Tur att mannen inte var hemma igår trots allt…. Nu får jag be alla tusentals föräldrar på forumet om ursäkt…

Mira blev lite ledsen.. men jag tröstade henne med att den bara var lite smutsig… *Host*

 

LOADING..