ANNONS

När man får kort från dotterns utekväll…

/

Godmorgon Söndag. Här blev det ingen sovmorgon, en hostig Mira vaknade alldeles för tidigt. Och en stressad mamma kunde inte sova. Vi får ta en soffvila idag, inte dumt i detta vädret.

Ja, det är Calle från Paradise Hotel…. och Cornellia skriver
– Mamma, Calle hälsar…..

Igår fick jag detta kortet av Cornelia, mitt i natten. Jag satte snarkningarna i halsen och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ni vet min förkärlek till Paradise Hotel? Men jag vet i fanken hur jag gillar det när min dotter blir inblandad. Jag vet ju liksom vad han Calle gjort där inne, jag har liksom sett honom göra saker som gjort att täcken guppat i programmet.. Nja…. det blir nog ingen bra svärson-svärmor relation där inte. Och att Cornelia skrev på sin Facebook… ”Mysigt med Calle” resulterade i att jag satte hjärtat i halsen…

Nu ska jag sluta titta på det programmet och tvinga min dotter att flytta hem igen.

God Söndag till dig <3

UPPDATERING: Min dotter är helt med på detta inlägg och vi båda två skrattar gott åt det hela. Ni mina läsare vet min förkärlek till Paradise Hotel och ni förstår ironin och det roliga i det hela. 

56
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00