Nu skäms jag dödsskammen….

Ursäkta, men jag ska bara gå och dränka mig lite.. Va fasiken.. Inlägget om Calle… asså, han skriver på min Facebook och´tycker att jag är härlig. Det innebär att…

….. han har läst…. 

Jag ber om ursäkt Calle, du är så smart, intelligent, seriös, gentleman och fin kille… (ja va fasiken, blir rädd för att bli stämd…..). Du blir säkert en fin svärson till den som det kommer att bli. Och förresten, min dotter är vacker, intelligent och seriös 😉

Fan att jag inte kan knipa igen käften. Var det en ”Fnula” tro

 

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhahhaha men så sjukt!!!!! Hahahhahahhaha Sökt mig och Calle för kommentar.. eller hur hahahh

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha ja hoppsan!

 1. Du är underbar och det verkar Calle också ha förstått så inget att oroa dig för 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahah ja han har säkert självdistans =)

 2. Haha du e ju för skön:) Ja charmig verkar han ju, men jag hade varit orolig med. Man har ju själv erfarenheten å va nån slit å släng-produkt, å den smärtan e ju det sista man önskar sina barn…. men som sagt, han kan ju vara bästa pojkväns-materialet vem vet:)kram <3

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja du.. man vet ju inte. Galet roligt i alla fall. Cornelia vet ju hur mkt jag dyrkar PH så… PUSS

  1. Fnulan skriver:

   =))) Hahaha ja faktiskt =) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..