Efter solsken kommer regn.

Hur snabbt går det inte egentligen att dimpa ner i vardagen som en tung sten? Det tar inte många timmar. Jag och mannen hade båda två behövt stanna på Hotel Skansen ännu längre för att komma ner i varv. Båda har för mycket (som vanligt). Men vi tog väl vara på tiden och njöt verkligen av varandras sällskap.

Söndagspaketet kostar endast 995 kr/person och verkligen värt det! Lugnt och skönt…. Jag hintade till min mamma och pappa natt jag gärna önskar mig det i födelsedagspresent och julklapp. Maten var FANTASTISK, jag ska visa dig den senare.

Ja, jag kommer att tjata på dig lite nu med spabilder nu men jag vill så gärna inspirera dig (eller din partner) för att ta er till detta lilla men varma spa-ställe, en liten juvel!

Tack Hotel Skansen för er fina service och värme <3

Välkommen in i värmen. Vad sägs om läget på den receptionen?

Du såg spa-poolen som ett konstverk i slutet av hotellet. Glas, betong, stål och cool arkitektur!! Me like. Nere till höger är det en varmvatten bassäng.

Kallbadhuset ska vara fantastiskt. Tyvärr kom vi inte dit eftersom jag hade lite frossa i kroppen så jag vågade mig inte ut i blåsten. Nästa gång ska jag absolut dit för alla säger att det ska vara sååååå fantastiskt. Sen ser du de två bastuna som fanns vid poolområdet.

Snyggt… så snyggt….

Nej vännen, nu är lunchen slut!!!
PUSS

  1. Ser underbart ut, man borde verkligen unna sig flera sådana tillfällen <3

    1. Fnulan skriver:

      Ja kom…… Hade älskat att träffa dig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..