Fnulan goes Mat- och fotoblogg

Japp, efter fotot igår på min ”host host* fantastiska mat så förstår jag att det liksom är min grej att bli matbloggare, eller inte…

Idag var jag på en intressant föreläsning med Diadonna som har 44.000 följare på Instagram för sin kreativa matkonst. Fattar ni hur många det är? Med kärlek till sina bilder vägledde hon oss i fototrender och gav oss ”matnyttiga” tips (ja.. jag vet, det  var en dålig ordvits). Gud vad inspirerande, nu vill jag verkligen lära mig mer om foto! Bästa Marica var också med <3 Ljuvliga Marica. Goodiebagen vi fick gav jag till Cornelia så den kan jag inte visa :O

Japp såklart ska ni få se min tolkning av mina lärdomar lite längre ner i inlägget, på Fnulans sätt ;)Tror ni Diadonna godkänner mina foton hahaha?

Nu ska jag visa mina lärdomar, jag testade när jag fikade med min vackra Cornelia efter föreläsningen. Nja, jag tar kanske inte de bästa fotona, men jag kommer att ta med mig tipsen nästa gång jag ska leka proffsfotograf =)

Men denna donnan är den bästa. Mystid tillsammans värmer lika gott som det te vi drack <3

 1. anette skriver:

  Jag tror hon är supernöjd med dina fina foto. Visst var det intressant. Och näää du kändes inte alls farlig 😉 Kul att träffa dig i all fall. Kram Anette

  1. Fnulan skriver:

   Åh Tack Anette, du är go du. Nu har jag även kollat in din blogg, duktig du är <3

 2. Hej!
  Vilket härligt inlägg du gjort! Det både värmde och gav mig ett gott skratt. Du har verkligen lyssnat och tagit till dig av mina tips…grymt jobbat! Underbart! Jag blir superglad att du är nöjd med kvällen! Tack!

  Kram Diana

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaa tack fina =)

 3. Kinna skriver:

  Coolt med Diadonna. Vad bra hon är. Jag har inte lyckats varken henne eller dig än men det känns som om jag känner er båda lite. =)

  1. Fnulan skriver:

   Ja hon är supercool och så varm <3 KRAM samma med dig

 4. Jill skriver:

  Alldeles fantastiskt bild på Cornelia
  och jag tycker Du borde titta på Ditt eget bord hemma, när Du lägger upp, fixar och donar
  Det är hur fint som helst
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen <3 <3 <3

 5. Tommy skriver:

  Åhh det där skulle jag velat vara med på .. för jag behöver verkligen få tips och råd om hur man blir bättre på att fotografera mat. Hur fan gör man ? Jag är verkligen askas på det.

  Du visar när vi tar våran fika vännen! 😉

  1. Fnulan skriver:

   JAaaa fika, hör av dig om när du kan!!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..