Första resultatet…..

Hej kära bloggvän. Är allt bra med dig?

Jodå, jag gick all in för vägningen idag. Benen rakades häromdagen bara det var väl nått kilo. Jag gjorde nummer två precis innan jag gick iväg, drog ut bältet ur byxorna och kissade läääääänge. Ja såklart väntade jag med maten tills jag kom hem. Och resultat trots en spa vistelse…

Jodå, -1,7 =) Hur har det gått för dig denna vecka?

Det känns jätteroligt och det bästa är att det inte känns som att jag har gjort någon direkt uppoffring.  ”Starta Lätt konceptet” med att äta hur mycket man vill av vissa varor gör det enkelt att klara Viktväktarprogrammet. Nej, jag är jätteglad för att jag tog tag i saken och började. Nu har jag ett mål till nästa vägning, jag ska ha motionerat fyra gånger!

Denna FANTASTISKA maten åt vi på spa:t. Med gott samvete!

Trots en spa-vistelse på Hotel Skansen gick det bra. Jag tror att jag klarade det eftersom jag hade bestämt ”reglerna” innan vi åkte. Jag skulle äta och njuta av maten och vinet UTAN dåligt samvete, men allt annat fick vara som kakor och godis. Hotellfrukost är enkel att göra nyttig och visst ser sista bilden fantastisk god ut.

Jag gjorde ett aktivt val som var rätt för mig.
Det var jag som satte spelreglerna och jag vann….

 1. Anneli skriver:

  Härligt jobbat! Och helt rätt tänk på hotellet. Man ska få lov att njuta på ”rätt” sätt =)

  -1,6 tog jag denna vecka så totalt -3 kg (på 3 veckor) och fick då även min första stjärna.

  Fullfart mot nästa vecka =)

  ::Anneli

  1. Fnulan skriver:

   WOW!!!! Duktiga du!!!!! Grattis, nu ser vi framåt! Kram

 2. Men heja dig!!
  Jag kan inte väga mig. Vågen hemma visar minus tio kg dagen efter att jag drucki glögg och ätit kakor, bullar, godis, ännu mer kakor och bullar och godis … eller så var det nån slags superdiet 😉
  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   HAHHAHAHAAH glöggdieten, me like!!!!

 3. Heja dig!!!:själv har jag varit medlem i 12 veckor. Har tappat 11 kilon och 19cm i midjan! 🙂 kämpa på och glöm inte att mäta dig, de resultaten är så roliga! Att ha blivit 4 storlekar mindre på trosorna satt ju inte helker fel!

  1. Fnulan skriver:

   WOW WOOOOOOOOOOW du är grym!!!! Kram

 4. Wow, 1,7 kg är ju superbra!!!! Heja dig!

  1. Fnulan skriver:

   Tack bästa du <3 <3 <3

 5. Stina skriver:

  GALET BRA 🙂
  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..