GRATTIS till…………..

Jag HATAR att ha tävlingar på bloggen. Nä, jag ÄLSKAR att skämma bort er men jag kan inte välja vinnare, alla borde ju få! Jag vill vara tomten på julafton. Men gud som jag skrattat åt några av era kommentarer, vissa av er har precis min humor, ni är inte riktigt kloka. I morgon kommer en ny tävling igen =)

Följande motivering vann en  Braun WaterFlex :

Denna skulle jag vilja vinna till min älskade pappa. Den skulle passa honom perfekt. Efter han fick ytterligare en stroke den 4:dje i raden, så har han svårt att rengöra sin nuvarande rakapparat. Men med denna skulle han bli så mycket mer självständig eftersom han bara lätt kan skölja av den under kranen. Håller tummarna. 

GRATTIS THERESE! 
Maila mig på fnulan@femme.se

Och TACK till Braun för att jag fick ha en tävling med er!

Nu är det bra tv! Hörs vännen <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..