När hjärtat håller på att gå sönder

Jag vill börja med att skriva att Cornelia vill att jag berättar detta, hon vill att så många som möjligt varnas eller varnar!!

I morse vaknade jag med en konstig känsla i magen. Jag for upp och kände att något hänt. Jag gick direkt in på Facebook och såg något som knöt så hårt i min mage och jag slutade andas.

Min dotter hade sin efterlängtade 20 års fest med vänner igår. Det slutade riktigt illa för hennes närmsta vän och kärlek.

När jag ringde Cornelia var hon hysterisk, hon hade fått åka till akuten med sin vän som fått droger i sin drink av en ”snäll” kille som ville bjuda. Det slutade med att vännen inte kunde gå och tappade medvetandet till slut. Polisen hjälpte Cornelia och vännen till sjukhuset där det visade sig att den snälla killen inte bara bjudit på drink utan även amfetamin  och meth. Och på köpet blev vännen rånad.

Jag blir SKOGSTOKIG! Vem för in i helsike får för sig att göra något sådant här?

Cornelia har många gånger skrattat åt mig när jag (MÅNGA GÅNGER) höjt ett varnande finger och pekande hand att ALDRIG släppa ögonen på sin drink, och ALDRIG ta emot en drink från en främmande.

Hela mitt mammahjärta knöt sig och jag kunde inte andas när jag tänkte på vad som kunde ha hänt. Och tänk att det faktiskt händer. Och det händer ofta. Och det händer inte bara tjejer…….som i detta fall.

Jag har sorg i hjärtat idag, sorg för att delar av mänskligheten är grymma och elaka.

 Varna…. varna de du känner, detta händer faktiskt! Detta hände på ett uteställe i Malmö men det kan hända var som helst. Detta ställe är tydligen känt av både polis och sjukhus för att detta ofta sker. Jaha…. vad ska ni göra åt saken då?

 1. En orolig morsa som kollar fejjan innan hon ringer sin dotter ???

  Kom igen! Det luktar fake så långt näsan räcker!

  1. Fnulan skriver:

   Ingela, tycker du att detta är något man skämtar om? Jag brukar inte ringa min dotter mitt i natten men gjorde det eftersom jag såg hennes fruktansvärda status.
   Eller vänta, varför försvarar jag och förklarar jag mig? Skaffa dig ett liv utanför min blogg om du tror att jag är så sjuk i huvudet så att jag skulle ljuga om en sån grej.. Mogen du är..

 2. Nääää, fy vad ledsen man blir! 🙁

  1. Fnulan skriver:

   Ja vidrigt rent ut sagt :(((

 3. Stina skriver:

  Finns fasiken inga ord. Jag blir galen när jag gör och läser sådant här.

  1. Fnulan skriver:

   Ja… det gör ont inombords 🙁

 4. Sofie skriver:

  Fy fan vilka svin de finns.
  Detta har jag själv levt med & tyvärr mer därtill.
  Tänker på tjejerna & tjejen som blev utsatt

  1. Fnulan skriver:

   <3 Ja man förvånas… :/// Kram och det var Cornelias kärlek som drabbades 🙁

 5. Sofia skriver:

  Det där råkade jag ut för när jag jobbade som au pair i USA, 21 år gammal (typ 17 år sen). Jag trotsade mina värdföräldrar och gick till en sk svartklubb…jag slocknade i ett toabås och vaknade när klubben stängde, innan dess hade jag druckit max 2 drinkar.
  Nu fasar jag för att mina tre döttrar ska råka ut för något liknande, men jag ska prata med dem mycket om det när det är dags för festande – äldsta dottern är bara 11 år.
  Jag hoppas att Cornelias vän mår bättre nu och att kräket som drogade henne brinner i helvetet.

  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   <3 Usch Sofia, att du också drabbats, ledsen för din skull. Jo Cornelia är hemma hos honom och pysslar om honom. Det b lir bra.. bara ett ganska hemskt uppvaknande

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..