Landat

Hej vännen, nu har jag landat, inte bara på lunchstolen i köket utan är tillbaka från chock-koman. Cornelia och hjärtevännen hälsar att allt är bra nu, polisen har tagit över ärendet. TACK för alla delningar, men så sorgligt det är att läsa att så många drabbats. Cornelia och Andreas berättar offentligt på hennes instagram @corneliabaath. Skriv gärna en hälsning till de båda.

I alla fall (drar ett djupt andetag)…

Mira hade sin allra första dansuppvisning igår. Fatta hur pinsam mamma hon har. Jag satt med kameran i ena handen, videokameran i den andra och mobilen låg redo samtidigt som ögonen tårades av stolthet. Och torka undan tårarna kunde jag inte, jag hade ju händerna fulla… Pinsam…

Jag ÄLSKAR Funky Kidz konceptet! Barnen får en skiva med sig hem så dom kan öva sina danser. Dom får knappar med sina namn dom ska ha på sig och ja.. det är skiktbra! På uppvisningen fick alla åskådare flaggor att vifta med för att peppa barnen. Temat var semester =)

– Maaaammaaaa eeeeett diiiiiplooooooooooom (och sen fick dom varsitt par solglasögon)

 1. Söt Mira ❤️ Har hört mycket gott om Funky kidz, det är populärt här uppe också 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ja vi är väldigt nöjda!!!

 2. AWWW vilket sött barn 🙂 hoppas du haft en bra höst hittills

  Jag önskar dig en fin ny vecka

  )

  1. Fnulan skriver:

   =) Jodå det har varit en fin höst =)

 3. Å, jag förstår att du hade tårar i ögonen!! Nästan så jag oxå får det, trots att jag inte ens känner ungsudden!

  1. Fnulan skriver:

   <3 Åh gullig du är <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..