Ärliga skitungar

Huvudvärks-kärringen är på ingång, akta dig! Eller ska jag skriva pms-kärringen? Hualigen… Stackars omgivning när såna som jag är igång. I morgon ska jag väga mig, (en dag för tidigt!!!), hade jag varit viktväktarcoachen hade jag haft riddarrustning på mig…

Idag när jag hämtade Mira på dagis skrattade jag gott. Hennes fröken Christina berättade vad hon sagt när hon hade skadat sitt öga i leken.
– Jag ska göra som min mamma när hon har skadat sig.
– Jaha, vad gör mamma då?
– Jo, hon lägger sig på soffan och blundar så hon kan vila ögonen. Hon skadar sig ofta Christina!

What to say..

 

 

 

 

  1. Fnulan skriver:

   Hahha jaaaaaaaaaaaaaa

 1. Hej! Har börjat VV online för några veckor sedan och sen hittade jag din blogg som jag gillar att läsa. Tycker det är svårt med motivationen, hur gör du när det känns motigt? Har också haft ont i ett knä nu en vecka så det har inte blivit nån träning, tyvärr och det känns också jobbigt. Men jag ska inte gnälla här för dig, ville säga att jag gillar din blogg och hoppas följa dig på din resa och bli inspirerad.
  Kram Christina

  1. Fnulan skriver:

   Det kommer svar som ett inlägg <3

 2. Maya skriver:

  Haha, ärliga ungar! … Vem kan inte älska dem 🙂

  1. Fnulan skriver:

   hahah eller hur! Kram

 3. Största kramen till dig ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..