Jo men visst… tack för den Mira

Visst finns det vissa regler hemma i ett hem? Att mammas köttbullar och pannkakor är godast oavsett liksom. Och när en man säger att ”Din kalops är godare än mammas” känner man sig som en vinnare i ett elitlopp (inte för att min man sagt det kära svärmor). Fast Mira har inte riktigt lärt sig spelreglerna och nu känner jag att det har gått alldeles för långt.

Vi hade bråttom att få något i oss att äta och det enda Mira ville ha var pannkakor. Så jag åkte ner till Ica för att köpa där. Jag kom hem med allt utom pannkakor såklart. Mira blev hysteriskt ledsen så jag sa så snällt jag kunde
– Mira älskling, mamma fixar pannkakor till dig.
– Kör du och handlar igen då mamma?
– Nej, jag fixar pannkakor till dig här hemma.

Då bröt helvetet ut ordentligt…

– Men mamma, jag vill INTE ha diiiiiiiiina, Jag vill ha IIIIIIIIIIIIIIIccaaaaaaaaaaaaaaaas pannkakor….. *gråtattackdelux*

Unge…. Ja jag körde ner och handlade och ungen åt….

  1. Haha, det är samma här med köttbullar … ungarna ratar mina och ska bara ha icas äckliga 😉

    KRAM och God Jul på dig underbara Du <3

    1. Fnulan skriver:

      Usch,,, stackars mammor KRAM å detsamma <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..