Julklapp till tre av er

Godmorgon julsköna du <3 Vi fick en supermysig kväll igår, jag älskar att ha alla omkring mig, jag känner mig komplett. Idag klockan 13:00 lägger vi alla mobiler i en korg och börjar fira julafton med sill. Vi ska vara hemma hos mina föräldrar med min syster och hennes familj. Mobilerna får man tillbaka när julfirandet är över.

En härlig sak sker denna julen, det är första gången sedan min man får mysa med oss på juldagen. Han har alltid jobbat de andra åren. Det ska bli roligt att visa honom vad man gör på juldagen- äter rester och ligger på soffan.

Vinnarna av ViktVäktartävlingen då.. GUD vad svårt ni har gjort det… Jag fick ta till hjälp. Ni är alla värda att vinna men det går ju inte. Om du inte vann kan du istället tävla i ViktVäktarnas tävling om en resa till Turkiet bland annat HÄR. Min kavring är med och tävlar =)

Följande vinnare har jag och mina assistenter ”julnissarna” valt ut. 

Johanna Ljungkrantz, Tina, Emelie Persson

GRATTIS maila mig på fnulan@femme.se

Vackra Matilda, Gabriels flickvän, kom hon med <3

Och som traditionen säger så slutar kvällarna alltid likadant…

 1. Hej. Tack för vinsten. Jag har mailat dig men inte fått något svar. Hälsning emelie

  1. Fnulan skriver:

   GRATTIS!!!!! Jag har haft trubbel med internet men nu ska du ha svar, Kram

 2. Tina skriver:

  Wiee! Jag vann!!!! Åh tusen tack! Nu ska jag ta tag i mig själv! GOD JUL älskade, fina Fnulis! PUSS

  1. Fnulan skriver:

   Grattis =)))) KRAM

 3. Heléne skriver:

  God Jul önskar jag dig och familjen!
  Hoppas ni får en lugn och mysig dag.

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Detsamma Heléne <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..