ANNONS

Julklapp till tre av er

/

Godmorgon julsköna du <3 Vi fick en supermysig kväll igår, jag älskar att ha alla omkring mig, jag känner mig komplett. Idag klockan 13:00 lägger vi alla mobiler i en korg och börjar fira julafton med sill. Vi ska vara hemma hos mina föräldrar med min syster och hennes familj. Mobilerna får man tillbaka när julfirandet är över.

En härlig sak sker denna julen, det är första gången sedan min man får mysa med oss på juldagen. Han har alltid jobbat de andra åren. Det ska bli roligt att visa honom vad man gör på juldagen- äter rester och ligger på soffan.

Vinnarna av ViktVäktartävlingen då.. GUD vad svårt ni har gjort det… Jag fick ta till hjälp. Ni är alla värda att vinna men det går ju inte. Om du inte vann kan du istället tävla i ViktVäktarnas tävling om en resa till Turkiet bland annat HÄR. Min kavring är med och tävlar =)

Följande vinnare har jag och mina assistenter ”julnissarna” valt ut. 

Johanna Ljungkrantz, Tina, Emelie Persson

GRATTIS maila mig på fnulan@femme.se

Vackra Matilda, Gabriels flickvän, kom hon med <3

Och som traditionen säger så slutar kvällarna alltid likadant…

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00