Min kusin

Min kusin är smart, Henrik vet nog att vi har massor att göra hemma. Eller är det min mamma som har ringt honom. Det är nämligen hans familj som äger bredbandet ”Romelebygdens kabel-tv” hos oss. Allas bredband i Veberöd fungerar men inte vårt. Humm. .. Jag ska nog sätta en raket i hans brevlåda på nyår.

Men…

Herregud vad jag får gjort mycket!! Dagen har varit jäääättelång! Och igår, vi har nog aldrig umgåtts så mycket som då. Till och med Vampyren var uppe hos oss och mös.Men, så i alla fall, Så ja… jo… tack Henrik 🙂 Släkten kan man lita på.

Jag kan i och för sig mobilblogga, men jag hatar det eftersom korten blir så hemska….

image

Miras rum har städats..

image
image

Samlarskålarna tomma..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..