ANNONS

Bebis

/

Hej fina du, idag är jag på ett strålande humör, hur är det med ditt? Du kanske har din första arbetsdag efter ledigheten i morgon?

Ja, jag är skitglad idag, speciellt för att få dela med mig av en sak till dig. Det spritter i min kropp och jag tar små glädjeskutt i hemmet. Det känns som att något håller på att nästan explodera inom mig.

Idag kan jag visa, min nästa bebis- Militta och kalaset =) Samma bakgrundshistoria, mindre text men MASSOR humor 
Passar barn 1-6 år

Tryckeriet har skickat de första bilderna på boken och den ser fantastisk ut. Nästa vecka har vi dopceremoni på Formexmässan i Stockholm tillsammans med Teddykompaniet. KOM!! Militta finns i monter AG:61


Vill du köpa ditt ex innan alla andra? Maila då till info@militta.se

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00