ANNONS

Det går verkligen utför men sen går det uppför

/

Herregud vad trött jag är. Idag jag jag suttit i bilen i fem timmar. Men men.. det var värt det. Klockan är 21:23 och jag har redan gjort mig i ordning och slängt mig i sängen. Så fort jag slänger ner datorlocket så kommer mina ögon också att gå ner. Det roliga är att det blir tidigare och tidigare vi lägger oss. Våra underbara grannar har varit pensionärer i mååååååånga år, och dom lägger sig senare än oss. Det går utför för mig och mannen…

Idag hade vi ett OTROLIGT spännande möte med våra kollegor på Teddykompaniet. Vi har gjort en grovplanering för ett år framåt och allt känns så overkligt! Gänget i Båstad är så otroligt proffsiga och tror på Militta precis som vi. Jag kan såklart inte avslöja allt, men snart ska jag berätta vilka återförsäljare vi har. Jag och Tessan är lyckligt lottade, på två månader har vi sålt 400 böcker.. det är underbart!

Jag lever min dröm <3

Tror du att Mira trivdes i havet av nallar och barnböcker när hon var med på mötet på Teddykompaniet? Mmmm…. det gjorde hon och visst ser det ganska mysigt ut!?

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00