ANNONS

Jag kastade ut mannen… men han vet inte vad som väntar…

/

Puh, jag kastade snabbt ut mannen ur rummet på The Lodge, herregud jag måste ju fixa till benen och bikinilinjen´innan jag visar mig i något bad. Jag är rädd för att det inte blir hångel annars om jag ser ut som en skogsarbetare. Jag skickade ner honom på en timmes massage så länge. Jag är faktiskt massageterapeut men för lat för att massera, så jag betalar hellre någon annan att göra det 😉 Det han inte vet… Jo det är att jag packat ner massageoljan så att han får jobba av den timmen han får nu… Jag förväntar mig verkligen en massage i kväll med andra ord 😉

Big time!

Nä nu ska jag fram med skördetröskan och ansa benen!

Finn ett fel… men hade vi tagit foto på andra hållet hade det sett likadant ut… 

Detta vinet måste jag VERKLIGEN komma ihåg, gud så gott!! 

Till huvudrätt var det bergstunga med otroligt goda tillbehör, Jesus amalia vad gott!!!! Jag ska ta reda på exakt vad det var sen! Lovar

Har du kunnat gissa var vi är? Annars är detta en bra ledtråd =)

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00