ANNONS

Men asså.. varför reste jag hem?

/

Hu vilken dag!! Från lugnet till kaoset! Jag vart helt förvirrad när jag kom till Babyringen för att sen åka till Hälsomässan. Innan ni får höra om det måste jag fortsätta berätta om vårt gudomliga 10 års firande på The Lodge.

Asså… ursäkta mig, men det stället. Jag blir tokkär varenda gång jag är där. Och jag har varit där många gånger. Servicen är så otroligt hög och maten är något av det lyxigaste man kan äta. Helt galet. Det är så litet och intimt så det känns aldrig som att det är för mycket folk på The Lodge även om det är fullt. Förlåt men, det är verkligen som jag skriver.

På eftermiddagen tog jag ett glas bubbel och mannen tog en öl till tapas plocket som det bjöds på. 

Värmen på spa:et är stor. Den goa spavärdinnan gav oss alla en otroligt bra service <3 Tack!

Denna boken alltså… den ska jag köpa… ”Konsten att göra ingenting”. Precis rätt ställe att läsa den på! 

Det är enkelheten och lugnet som gör det….

Lite mer tjat blir det, jag måste visa er maten…..

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00