ANNONS

Helt galet

/

Men vännen, hur ska jag göra? Jag har så mycket att berätta och visa för dig så jag vet inte var jag ska börja ens!! Konstrundan, dagen på babyringen, fortsättningen på The Lodge, Hälsomamässan och idag familjedagen på 4H. Jag får dela upp det och ge dig lite efterhand. En dag i taget eller vad är det man säger? Nu får ni i alla fall se härliga bilder från dagens otroligt lyckade evenemang på 4H gården. TACK ni läsare och vänner som kom dit och kramades <3

Men nu MÅSTE jag ta helg, lagom sådär på söndag 18:28.. Äsch det är snart helg igen och dags för min och Miras resa, eller hur =)

Ronja var där också och hon skötte ponnyridningen och hjälpte barnen när dom fick köra häst och vagn 

Det var fullt med aktiviteter! Ansiktsmålning, pyssel, lotter och annat kul! 

Idag var det Pippis tur att hänga i flaggstången! 

Hos oss fick man sitta med barnen i ett mysigt sagotält och läsa Militta såklart

Visst ser det härligt ut? Och ganska bra med lite solskydd för solen gassade hela dagen 

Mira njöt hela dagen! Och fick en fin ansiktsmålning också. 

Sojka och hennes raringar kom och kramades! Det behövde jag

Inget Militta utan pompoms hängande! TACK för ett fantastiskt arrangemang 4H! Underbart, härligt och trevligt! Vi ses i september igen!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00