ANNONS

Att räkna rätt med matkasse

/
matkasse

Dagens middag =)

God Eftermiddag alla fina bloggläsare

I natt har jag sovit som om någon klubbat ner mig med en säl. Jisses vad skönt.

Jag får ofta frågan hur jag lägger upp min ViktVäktardag medpropointsen. Det är verkligen olika dag från dag och tyvärr är det väldigt dåligt planerat då det oftast slutar med att jag gärnamåste” äta något gott på kvällen. Till frukost blir det knäckebröd.. (dumt…) och lunchen består av sallad. Det är alldeles för lite mat! DET är ett dåligt beteende! Och något jag MÅSTE ändra på.

Vi har börjat med ViktVäktarnasmatkasse från och med idag. Vi testade en vecka för ett tag sedan som du kan läsa om HÄR, vi fortsatte aldrig då det var i en period med mycket resor. Nu har jag börjat vår prenumeration. Jag tror att det kan hjälpa mig att faktiskt äta MAT! Ångesten över att räkna slipper jag och jag kan planera min matdag efter kvällens måltid. Framförallt kanske jag får tillbaka lite av motivationen som legat på botten i ett par veckor. Skitmotivation!!!!Jag fick tillbaka ganska mycket pepp i lördags när jag fick höra att jag var så fin och ”glänste” på scenen under modevisningen. Det gav mig en liten spark där bak. För fasiken, jag kan ju det här, och det är så förbaskat enkelt att vara ViktVäktare, man ska bara göra det!

Hur går det för dig? Hur delar du upp dina points?

Nu ska vi städa för i morgon kommer Kristerssons bygg och fixa med vår altandörr =). PUSS

Titta så fint kort vår fotograf tog på Mira och Livi lördags, snacka om att glänsa =) och Liv GRATTIS på din födelsedag!! HURRA HURRA!!

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00