När man skippar mötena

God Kväll, Här sitter jag med lite solfrossa… Att man inte kan lugna sig!

Hur går det för dig på ViktVäktarna? Här går det framåt, jag är faktiskt lite för slarvig på helgerna men på vardagarna är jag jätte stolt över mig själv. Jag har inte gått upp något men inte heller ner jättemycket. 13 kg är det i alla fall enligt min våg.

Jag har slarvat med de viktiga mötena och det är så himla dumt! MEN, när jag vet att jag inte gått ner så går jag inte dit som en riktig fegis. Fast det är ju då jag behöver mötena som mest. April-Maj är de mest hektiska perioderna för mig som bloggare eftersom allt händer då som ni kanske märkt. Då är det grymt svårt att hålla fokus på rätt saker. Hur lyckas du när det är stressigt och för mycket?

Lisa min coach är fantastisk på att uppmuntra och höra av sig till oss mellan varven. Det uppskattar jag så himla mycket! Nästa gång jag går dit ska jag ge henne en stor kram.

Du som är online medlem och inte går på mötena hur får du din motivation? För mig är mötena jätteviktiga med alla tips och idéer jag får. Kunskaps- och erfarenhetsutbytet är otroligt givande. Och snacka inte om när man får en stjärna, då sträcker i alla fall jag på tudorna och drar in magen av stolthet.

Fast alla är ju inte som jag, tur att det finns olika varianter av medlemskap för vi alla är olika <3

VÄLKOMNA ALLA nya på Bloglovin, GUD vad glad jag blir att ni vill följa mig <3

Detta meddelandet fick jag av Lisa i torsdags, usch vad jag skämdes….men visst är det ändå en härlig motivation =) Det tar där det ska minst sagt.

 

 

 1. Linda skriver:

  Hej!
  Här är en till som inte kommenterat innan, men som följer dig och din viktresa. Jag är också med i Viktväktarna, men bara online denna gång. Har tidigare kört hela möte/vägning-varianten och tyckte då att det var hela grejen, att åka dit och ”få domen” på vågen. Denna gång är vi två par som kör lite tävling, vilket är motivation som heter duga. Vägning en gång i veckan, och då rapporterar vi vikten till varandra. Jag har precis passerat -10kg och vårt lag har totalt -16kg. Första lag till -20kg vinner. Vi kommer fortsätta rapportera vikten även när tävlingen är över, så inte kilona smyger sig på igen…

  Tack för en härlig blogg! Din lyckade viktminskning är motiverande att läsa om!

  Hälsningar Linda

  1. Men sötnos, man behöver inte skriva, men det är ganska kul emellanåt att få höra vad ni har att säga med. Vad duktig du varit!! HEJA DIG!!! Kram och tack för dina fina ord <3

 2. Usch då.. Inte bra att missa mötena. Är guldmedlem men tyvärr har jag njutit av livets goda lite för mycket och vågar inte gå ner och väga mig 🙂 Kanske ska ta tjuren vid hornen och bara göra det… Antingen får jag betala för att det gått för lång tid eller för att jag gått upp 🙂

  1. Usch nej jag vet,,,, usch… jag ska!

 3. Är själv inne i en ”slarv-period” men tvingar mig gå på varje möte trots ett förväntat + det är mitt sätt att inse att slarvet inte fungerar…eller det är min önskan att jag ska inse det, går ju så där hittills men jag ger fan inte upp inte nu när jag snart är i mål!
  Så ta tag i detta nu Fnulan så fixar vi det tillsammans! Kramar!!

  1. Usch visst är det jobbigt för man vet att man ¨är dum mot sig själv! KRAM

 4. Hej Fnulan,

  Jag har aldrig skrivit till dig innan men jag följer din resa i smyg då jag med kör Viktväktarna;) Tycker du är jätteduktigt, visst är det svårt ibland men jag försöker. Jg räknar alltid alla dagar. Det som är en utmaning tycker jag är att hinna få till motion, speciellt nu i Maj när det känns som det är tusen järn i elden av allt annat. Min våg stod helgen iaf på -24,2 kg och nu väger jag äntligen som innan jag blev gravid;) (det var inf drygt 12 år sedan men vad sjutton, någon gång ska man ju ta tag i gravidkilona;) heja oss!

  Kram Mia

  1. Åh gulle dig!!!! <3 Så himla duktig du varit, jag vill med lyckas! Heja dig och tack för dina ord KRAM

 5. Jag har slarvat ett tag nu. Har missat möten pga att jag varit bortrest och då blir det lite slappare för min del… Har annars också en jättebra och peppande coach! Tyvärr missar jag denna veckans möte också..
  Kram och heja dig!

  1. Usch skitjobbigt att gå med ängesten ju! Nya tag… nån gång…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..