Idag är det roligare att vara extra ”vikt”ig.

Hej min solstråle =) Ja till och med jag känner mig lite stråligare trots att det var en jobbfredag. Jag är lite gladare och faktiskt lite lättare inombords också. Det är roligare att vara ViktVäktare igen. Det har varit så segt och jag har liksom inte gått ner något den sista tiden. Motivationen och glädjen för mitt nya liv dog ett tag. Jag ville INTE vara ViktVäktare…….

Ja det är faktiskt okej att känna så! Och det är faktiskt normalt att det tar emot. Och det är sjukt jobbigt att rycka upp sig. Det är många som säger ”Äsch det är bara att ta nya tag och på det igen”. Nej, så enkelt är det inte för då hade jag inte varit i den sitsen jag är i överhuvudtaget! Hade det varit så enkelt hade jag tränat varje dag, vägt typ 65 kg och aldrig sett på mig själv i spegeln med en viss bitter smak i munnen.

Jag har förträngt, skippat, skubbat missat två möten för jag har inte gått ner i vikt haft tid. Så igår tog jag tjuren vid hornen och gick dit i alla fall. Jag fick lite onda ögat av Lisa coachen men även en varm kram med ett ”Jag har ju saknat dig här”. Och ja, jag hade gått ner, kanske inte väldans mycket för två veckors frånvaro men jag har samtidigt levt ett ganska matljuvligt liv på helgerna.

Så idag ler jag. Nej det är inte så jobbigt med ViktVäktarna trots allt. Jag har inte gjort så stora uppoffringar dessa två fuskveckor (egentligen inte på hela tiden) och jag har mått bra samtidigt som jag njutit av det goda i livet i lagom mängder. Så ja, nu fick jag tillbaka lite kärlek till mig själv igen och en viss stolthet att jag banne mig är skitduktig! Denna gången ska jag inte ge upp, det är nu jag tar steget över tröskeln och ger mig fan på att hantera det i stället. Så ja….

 ”Äsch det är bara att ta nya tag och på det igen”.

Men jag vill ändra och tillägga….

 ”Äsch, ta nya tag och på det igen, så länge du mår bra av det du gör och inte ser det som en måste. Att göra det lilla är bättre än att inte göra något alls!”

Påminner er lite att jag även finns på:
Instagram @fnulan
Facebook HÄR
Bloglovin HÄR (den bästa sporren för bloggaren och det bästa verktyget för bloggläsaren!)

 1. Det är ju det som är så bra med just viktväktarna. Det går inte att fuska 🙂 Bara man skriver i så klarar man det. Man kan göra sämre val, men det gör ingenting bara man är medveten om dom och tar konsekvensen av dom 🙂 Säger jag som gått upp 5,5 kg efter att jag gick i mål, men nu är jag på’t igen 🙂 Det är något magiskt.. Så fort jag skriver in allt i appen går jag ner 🙂 🙂
  Förlåt en flummig kommentar, men just så känner jag att viktväktarna är. Så enkelt egentligen och hur stora uppoffringar behöver man göra egentligen???

  1. Fnulan skriver:

   Puss du är så klok!!! Kramen

 2. Nej, det är inte så lätt som man tror, men vi är sega, vi Viktväktare. Vi kommer igen.
  För vi klarar det, även om det tar lång tid. 🙂
  Och som H skriver här ovanför: Kom ihåg känslan när det blir motigt 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ja vi ger inte upp eller hur!! Kramen

 3. Jenny skriver:

  Härlugt att höra. Massa kramar tiöl dig! Jag har skrivit på medlemsskap på 6 månader och har vägt mig en fång på 4 månader…det är uselt och jag vet inte längre vad jag ska tänka, tycka och känna. Pok

  1. Fnulan skriver:

   Vännen, ska du följa med mig en gång? Kram

 4. Njäe, så himlans lätt att bara ta nya tag är det ju oftast inte, men nu vet du att det inte var riktigt så supderdupersvårt som du kanske trodde. Kom ihåg den känslan du har idag om du skulle tappa sugen igen.

  1. TACK!!!! Påminn mig är du snäll <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..