Lolland-Falster eller Saint Tropez och en sjuk Mira

Stackars Mira, hon blev så hängig igår vid lunchen (eller frukosten som danskarna kallar det). Hon somnade i mitt knä och kändes så varm. Idag är hon jättefebrig och bara sover, hes som bara den och hostar. Vi får gå till doktorn så att vi förbereder oss till resan på söndag. Skit åsså…

Nu längtar vi till Turkiet och värmen, men igår var vi inte långt från paradiset. Första natten i Danmark spenderade vi på Marielyst på Nørrevang. Det var så idylliskt och gemytligt danskt och maten var helt FANTASTISK och servicen outstanding. Jag hade mer än gärna spenderat mer tid där. Framförallt för att det ligger precis vid Danmarks finaste strand. Utmärkelsen har dom fått TRE gånger. Och jag kände mig hemma… det var som vilken skånsk strand som helst 😉

Vilket guldkorn vi bodde på!

Kolla vilken miljö!! 

Stråket ner mot stranden. Jag kan känna myllret av alla turister på sommaren, för oj vilken vacker plats. MEN, även bra för de som sitter i rullstol eftersom detta trädäck leder ända ner till stranden. Känsla av Sankt Tropez?

LOVLEY

UNDERBART kort, snacka om att njuta av livet! Detta kortet sammanfattar hela resan, lek, sol och glada barn!

Underbara Agneta som var vår reseledare med Clara. Mira tycker så mycket om henne. Ja det gör jag med <3

  1. Krya på Mira!
    Bra att ni går till läkaren och kollar så det inte är halsfluss eller nått.
    Stor Kram

  2. Är så glad, att ni har fått uppleva fina lolland falster som är min hemtrakt, även om Mira blev sjuk… – I knuthenborg har jag lekt i getterns mattrug som barn och stranden och hamnen var mitt andra hem eftersom vi seglade – Nu är det jag som upplever vackra skåne.. som tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..