Älsk om du letar…

Nja, det blir skittråkigt för dig som läsare nu, för jag kommer bara att vara sådär skitäcklig och skriva om 30 grader, sol och god mat. Så är du lika avundsjuk som vad jag är så kan du återkomma på söndag =)

Idag skrev jag ett sms till mannen ”Fan har bränt ballarna”…. Han undrar nog, men det är dom skånska ballarna, asså gumpeballarna =). Jag har även bränt ryggen, man ser sträck efter hur fingrarna har nått med solkräm… Snyggt. I morgon ska jag tvinga någon att smörja in mig *hostHelenahost*

Nu har Mira show på vår balkong så jag måste rusa.

Japp… vi har varit här en del… fjärde gången =) Trygghetsnarkoman heter det visst

Älsk, om du letar efter våra mediciner… då kan du sluta leta…. Jaaaa jag vet att jag är patetisk =)

Jadå, som vanligt inviger Mira ett hotellrum med sänghoppning!

  1. Ser härligt ut! Glöm inte kolla vattenrutschkanorna åt mig. Gärna provåk med recention om de är igång

  2. Hej! Du ska se mitt apotek, fyller en halv resväska med allt från diarree-, illamående piller, salvor med cortison och aloa vera, allergimediciner, temp, förband och plåster….Nu är vi borta 4 veckor och vet att det mesta kan köpas på plats. Här kommer mitt kontrollbehov till ytan..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..