Fan fan fan

Ja, det blev tacos idag, Miras önskan (med mammans påpuffande). Det känns som om allt är kört nu, som att dessa tre veckor med frossande har gjort att jag gått upp alla 13 kg jag gått ner. Jag ser återigen den där Malin i spegeln som inte tycker om det hon ser. Och jag känner mig så illamående på allt frossande. Jag känner mig så arg och besviken på mig själv. Fan fan fan…..

Jag har ändå haft era ord i nacken hela tiden under resan och endast ätit EN efterrätt på kvällen istället för vid alla måltider och flera stycken. När det är buffé är det enkelt att vara ViktVäktare, jag åt av kycklingen och de goda grönsakerna och tog endast en bakad potatis eller några få stripps på kvällen. Och MASSOR med frukt. De tre andra gångerna åt jag väl fem glassar om dagen, detta året valde jag varannan frukt och massa vätska. Jo, jag gjorde annorlunda val men är inte riktigt nöjd. Jag kan inte stå ansikte mot ansikte mot vågen på torsdag, jag vägrar, skämmigt…

Och du som är ViktVäktare vet hur svårt det är att komma igång igen men samtidigt hur lätt det är att komma in i rätt banor igen. Matkassen med ViktVäktarmat kommer idag och då är det liksom inga ursäkter. Och den där motionslusten, var farao är du? Kan man köpa det på flaska eller burk? Usch jag behöver en sporre nu, något som lockar mig… Skit.

Suck… nu ska jag ta hand om disken, MOI!? Jag som behöver semester nu när jag har haft semester…

Mira var glad i Turkiet, men hon är så himla glad att vara hemma hos pappa och Gabriel.

 1. Glass ja. Jag har köpt såna där formar så jag kan göra mina egna isglassar och frysa in smoothies och frukt och bär jag kört i mixern. Sedan finns ju Fun Light so man inte får i sig socker. Avundas dig poolen.

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmmmmmmmmm ja det kan man ju ta!!! Kramen

 2. Kajsa skriver:

  hej Malin! Bästa sättet att komma på banan igen är att ”ta smällen” och väga in sig. Har man plus på vågen då så blir det bästa sporren att vända nedåt igen. Åtminstone har det funkat så för mig. Du är stark!!

  1. Fnulan skriver:

   Usch.. ja det är nog så.. ska ta tjuren i hornen.. Kram

 3. Låt inte det förstöra din motivation bara, det mesta är nog vätska som försvinner inom 1-2 veckor om du är på det igen nu när du är hemma. Vet dock hur frestande det kan vara ibland, jag skriver ju en mat, bak och restaurangblogg samtidigt som jag går ner i vikt. Har tappat 20 kg sen i januari men bestämt att under juli månad ska jag satsa på att stå still i vikt och sen fortsätta viktresan i augusti.

  1. Fnulan skriver:

   Usch ja.,. du har säkert rätt!! Tack!! Kram

 4. Jag tog med mig dottern på en runda ikväll. Jag joggade/gick och hon cyklade. Mysigt men OJ så otränad jag är. Hon ville ta en runda till, jag ville inte avskräcka mig själv.
  Så vi gör om det imorgon, kanske en lite längre runda. Men motionslust har jag ingen alls egentligen…

  1. Fnulan skriver:

   Åh vilken bra pepp!!! Kram

 5. Lena skriver:

  Kom igen och kämpa…………du fixar det.
  Jag känner igen mig i allt du skriver………men det är bara på´t igen.
  Viktväktarkassen är ju helt toppen tycker jag. Vad tycker du? Har du provat den förut?
  Kram Lena

  1. Fnulan skriver:

   Jag gillar den massor =) Ja visst klarar jag det <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..