ANNONS

Tvära kast

/

Idag far Sveriges befolkning genom känslostormar minst sagt…. Jag har såklart gråtit för det vackra bröllopet, mest för den lycka de båda visade och den personliga touchen på vigseln.

Jag var på väg till Peppes invigning ikväll men orkade inte.. Många vänner från Båstad är där men.. nja… Första kvällen hemma på hela veckan så jag njuter av lite kortspelande med Gabriel och Matilda istället. Jag spelar skiten ur dom… Eller inte..

I torsdags var det student för Isabella =)

Båda två är döttrar till mina finaste vänner, Alexandra och Tessan. Flickorna är mig varmt om hjärtat precis som deras mammor <3

Japp…. Jag gjorde det väldigt lätt för mig…. Jag åkte upp och storshoppade till allihopa på The Lodge. Gabriels lärare och flickorna fick ”Brunch på The Lodge” i presenter. Jag ska tvinga alla att bjuda med mig, för den brunchen skojar man inte bort… Jag ÄLSKAR att köpa paket hos mina lokala favoriter!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00