Gudagott

God kväll, idag var jag otroligt glad för att vara ViktVäktare. Varför? Jo för att jag fick ett recept som var skitansgott!! MUMS, även att äta ensam blev trevligt. Såklart får du receptet här längre ner.

Jag har tänkt starta med ”Mättande dag” i morgon. Min viktnedgång har gått si så där de senaste veckorna, säkert för allt festande.. Så jag tänkte se om detta kan ge mig en liten skjuts, och lite för att få tillbaka motivationen för att köra hårt några veckor nu.

Hur går det för dig?

Nästa vecka avslutar jag mitt samarbete med ViktVäktarna, men jag kommer definitivt inte att sluta äta enligt konceptet och blogga om det för den sakens skull.

Nu ska sonen och jag hänga upp tvätt, jag undrar hur många aktivitetspoints det ger =)

image

 

 1. Det går bra för mig! Jag gick med i Aftonbladets viktklubb på nätet och har nu gått ner 12 kg sen 1-a februari 🙂 Äter ungefär som vanligt men tänker på hur mycket jag stoppar i mig, äter inte alls så mycket snacks och godis längre och promenerar ca 30 min 6 dagar och simmar 1 dag…Har egentligen inte gjort någon ”uppoffring” utan bara tänkt till!! Och jag är stolt över mig själv att jag lyckats…Nu gäller det bara att hålla i på semestern/sommaren 😉 Receptet ska jag prova, det lät gott! Kramen till dig

  1. Fnulan skriver:

   WOW, heja dig, du är grym!!!!!! Heja heja!!! Kram

 2. Agneta skriver:

  Låter gott, får nog ta och prova någon dag!!
  Med mitt viktväktande går det bra, är i mål och är inne på andra veckan med jämnvikt. 😀
  Ang mättande dag så har jag inte provat det själv, men hört folk på mötena att lovorda och hylla detta koncept, hur som helst lycka till du fixar detta!

  1. Fnulan skriver:

   Heja heja!!!! Du är så duktig vännen!!!

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmmm det var det med, MUMS!!!

 3. Mia skriver:

  -10 kg sedan Januari.Testade mättande dag förra veckan.Funkade jättebra.
  till lunch gjorde jag en panna med strimlad vitkål,broccoli och coctailtomater.till det stekte jag lite nötfärs.

  1. Fnulan skriver:

   WOW!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!

  1. Fnulan skriver:

   Testa vännen! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..