Gårdagens Mira

Hej fina vän, du kan komma in nu och se gårdagens Mira. Jag är ganska vänlig igen- jag hoppas att jag inte skrämde dig för mycket med mitt psykbryt igår kväll. Såna får jag ganska ofta ibland. Det bara händer. Jag skyller fortfarande på tonårshormoner fortfarande.. Det är befriande att göra det. Visst kan man inte hjälp att hormonerna driver en till vansinnet emellanåt. Helt galet så knäpp i huvudet man blir helt utan anledning. Och det börjar tyvärr i tidig kvinno ålder och slutar alldeles försent. Eller vad tycker du? Min man håller med mig antar jag. Han är nog trött på mina utspel mest av alla =). Eller är det barnen kanske?

Igår var det sista gången Mira hade festligheter på dagis.. det kändes så sorgligt. Mira var dock taggad till tusen och vaknade klockan fyra på morgonen. Jag vaknade av hennes ansikte två cm från mitt. Det var ganska läskigt för hon hade sminkat sig och satt på läppstift…
– Mamma ska du inte vakna nu? Jag ska på fest på förskolan….

Sen höll det på så fram till klockan 9….

– Mamma ska du inte vakna nu…..

Gårdagens Mira

Men visst hade hon gjort sig fin =) Helt på egen hand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..