Slut med ViktVäktarna

Nu är det över, det blir inte ViktVäktarna mer, sorgligt nog. Det har varit ett fantastiskt samarbete och jag önskar att det skulle fortsätta, men så är det inte. Någon gång tar det roliga slut. Nej, det är inte sant, det har inte bara varit roligt. Det har varit jobbigt emellanåt, jag har åkt berg- och dalbana känslomässigt. Det är inte lätt att förändra livet och saker som är en inpräntad rutin. Har man som jag även stora krav och en dålig syn på mig själv så är det segt .

Jag har lyckats gå ner 14 kg. Hade jag inte tappat greppet i maj så hade resultatet säkert varit mycket bättre. Fast jag hänger inte upp mig så mycket på siffrorna. Jag har mått så himla bra. Den nya energin, orken och att faktiskt kunna känna hälsovinsterna har varit de stora vinsterna i samarbetet med ViktVäktarna. Och trots att det har varit så lätt att följa deras koncept med ProPoints och räknande så har det blivit så himla rätt!

Jag har lärt mig en sak, ViktVäktarna är grejen för mig, konceptet ger mig friheten att själv välja och det är väldigt förlåtande, man är alltid välkommen tillbaka. Det är en som en kompis som är lätt att umgås med.

Men nu är det så, jag behöver stå på egna ben ett tag. Vänner sviker en aldrig så jag och ViktVäktarna kommer att fortsätta att umgås. Och ja, ni kommer att få hänga med oss lite då och då. Men tyvärr är vårt samarbete slut, nu gör jag det på egen hand utan att det är ett avtalat samarbete. Nu fortsätter jag, för att jag faktiskt vet att det fungerar och för att jag verkligen vill.

Mitt stora problem är fortfarande min snedvridna syn på mig själv. Jag ser fortfarande bara en tjockis och det enda jag tänker på är att jag har 20 kg kvar. Fast Rom byggdes inte på en dag, jag har tron på mig själv, och jag vet att jag har dig som läser här som stöd. Jag har kommit en bit på vägen, men jag har en lång väg kvar. Och den vägen kommer jag att gå hand i hand med tillsammans med VktVäktarna som är som en trygg gammal vän att hålla i handen.

TACK <3

 

 1. Stina skriver:

  Alltså shiit vilken skillnad…Du är bäst.Ha en fantastiskt fortsatt fin sommar. Kram,Stina

 2. Marie skriver:

  Mehh!
  Visst är det märkligt att vi människor är så nedlåtande mot oss själva?
  Jag har samma, har gått ner massa i fett, byggt massa muskler och gått ner fyra storlekar i kläder, men ser mig fortfarande som en tjockis. Man ser det inte på sig själv, men vi som läser din blogg ser din förvandling och du är grym!
  Kramar i massor från Värnamo

  1. Fnulan skriver:

   Ja när ska vi sluta med det? Vi får väl börja med våra barn? Kramen fina du

 3. Carro skriver:

  Du var fin på båda bilderna, men oj vilken skillnad! 🙂

 4. Vivi skriver:

  Du har varit så duktig och förtjänar verkligen denna nya energin och att må bra, så unna dig själv att fortsätta må bra <3 kramar

 5. Du kommer att klara det galant på egen hand, titta bara på bilderna, vilken förändring, heja dig:-).
  Hoppas du får en riktigt trevlig midsommar.

  Kram♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..