Inte ett enda ord om vädret

Nej, jag ska inte ödsla energi på att diskutera vädret. Det är midsommar oavsett.

Idag kommer vi att umgås med våra vänner Anna och Christian och göra det på ett bra sätt….Dukningen gör vi tillsammans när dom kommer, vi skiter i köttbullar och korvar för att bara ha matjesillen, Vi ska ha en färdig potatisgratäng som slängs in i ugnen och till det färdig marinerat kött. Ja här blir fokus på att umgås. Jag ska inte ens städa utan svepa över golven med sopborsten.

Japp för såna är vi!

Nä nu ska vi klä på oss och gå till det traditionella midsommarfirandet på Försköningen i Veberöd. Det är inget man missar, regn eller ej. Där står några eldsjälar och sjunger och spelar. Barnen störs inte av regn, det är vi vuxna som gör det…

Vad gör du vännen?

Nalle Puh

Kloka Nalle… fokusera på det som är bra och skit i skitvädret

 

 

 1. Härlig inställning. Tiden att umgås är mycket viktigare tycker jag. Och ska vi diskutera vädret… En helt normal svensk midsommar 🙂

 2. Vi firar med min mamma och pappa, först med en traditionsenlig golfrunda (som jag vann, hehe) sen middag hos oss. Sill snaps och gubbröra. Vi skippade grillen, tar det i morrn i stället! Ingen stress här inte, kram (döttrarna är på fest, fick precis sms, allt ok!!

  1. Fnulan skriver:

   Hoppas att allt blev bra =) Kram

 3. Inget särskilt. Här firas inte midsommar. Jag och barnen har varit på deras dagis och hämtat hem alla deras konstverk som dom gjort under året. Clara fick en fantastiskt fin klänning av sin lärare <3

  1. Fnulan skriver:

   Ah men sitter det inte inpräntat liksom? Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..