Recept på Fläder/jordgubbssaft

Du anar inte vad jag fått lova min man för att få ur honom receptet som det är så många som ville ha på Instagram och Facebook när jag lade ut en bild på hans hemmagjorda saft. Nej, inte hångel, jag har lovat honom att titta på U21 finalen på tisdag. Det är stort..

Nej, det gick inte att få ur honom receptet.. men allt jag vet är att det var 21 fläder nått och 4 liter jordgubbar. Det har stått i kylen sedan i torsdags och han kokade jordgubbarna lite lätt. Två citroner och en lime slant också i. Sockermängden vill jag inte ens gissa men jag tror 2 liter. Saftfiltret (eller vad det heter) åkte fram och nått pulver inhandlades. Resten förtäljer inte receptskaparen. De fem flaskorna som det resulterade i kommer att drickas av lycklig familj. För det smakade riktigt av sommar! MUMS

Hoppas att detta var till lite hjälp i alla fall!

I morgon måste jag berätta om ett hejdundrande kalas vi var på idag hos Marica. Jisses!!

LOADING..