ANNONS

London Calling

/

Hej vännen, jag har inte glömt att berätta om Bratz releasen men allt är så hemligt så jag får inte lämna ut något ännu. Det kommer det kommer. Jag kan i alla fall berätta om London för jag och Mette hann med många timmar där innan vi reste hem. Och det blev som sagt 21.000 steg i tofflor….

Mettes agentur bjöd över mig till det storslagna eventet. Hon var även i shoppingtagen så hon drog med mig till Londons finaste gata med bara lyxiga märken, Gucci, Fendi, Louis Vuitton med mera med mera.. Jag har aldrig susat runt en hel dag i sådana butiker. Jag är inte van vid att andra öppnar dörren till mig. Fast jag blev inte så impad heller. Priserna var för mycket för mig. Jag såg mina semesterpengar försvinna lika fort som dörren slog igen mig i baken på mig när jag inte handlade hahahaha.

Där gick jag med min Michael Kors kopia köpt i Turkiet och kände mig allmänt ekonomisk =) 

Ja, men jag hade en fantastiskt rolig och härlig dag med Mette och vi kommer verkligen att träffas fler gånger. Vi umgicks ju som om vi varit väninnor hela livet. Underbart!

Typiskt London för mig, sjukt mycket folk och röda dubbeldäckare överallt och hela tiden. Vet du det bästa är? Jag vågade ta mig i tunnelbanorna SJÄLV!! Jag som skiter på mig i Stockholms undre värld…

Vacker arkitektur!!!

Här vilade jag fötterna och Mette shoppade en fantastisk väska!

Hahhaa jag ville så gärna ta en selfie med en av dessa men vågade inte =)

Snyggt… Jag hoppas att dom får bli kvar, så mycket London över dessa!

Engelskt?

Lovley….

Sen gick resan hemåt efter en aktiv dag! Jag ska ta med mig mannen till London. Vi har varit där för 8 år sedan så det tåls ett nytt besök!

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00