ANNONS

Dagens utfärd

/

Hej vännen, jag är så i farten så du anar inte! Vi har så mysigt med Fredriks familj som tyvärr åker hem i morgon. Idag var vi på cykeltur längs Romeleåsen. Vi cyklade dressin och det är så himla kul, men även jobbigt.. Jag fick cykla hela sträckan för mannen kan inte cykla med sin protes. Och mitt i allt hade han tappat sin mobil så jag var på väg att traska hela vägen tillbaka =) Jag hittade den dock ganska snabbt.

Nu sitter jag här med en ömmande rumpa och trötta ben. Det var verkligen dagens motion men så mysigt och roligt vi hade det!

Har du testat att cykla dressin vännen?

Här är mannens syster och hennes familj, hennes man tar fotot och Mira gömmer sig bakom mig. Japp… jag är otroligt trött… syns nog

Mitt på resans väg stannade vi och fikade. Där gick små getter och ett vildsvin =)

Jag kunde tyvärr inte stanna alla andra för att jag ville ta kort, men det var inte långt ifrån….

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00