ANNONS

Fantastisk gott fiskrecept

/

Hej vännen, okej jag erkänner, jag är grymt dålig på att servera fisk i detta hem. Jag tycker att det är svårt att hitta recept som verkar goda.. Fiskpinnar och fiskgratäng?MUMS det är mina favoriter! Fast det tröttnar man väl på en del. Så idag hokus pokusade jag ihop en fiskrätt som jag tror att jag själv gärna hade ätit. Doften spred sig i huset och min saliv började hasa ner om tudorna..

Såklart får du receptet. Dock utan exakta mängder av allt. Det är bara att du smakar av =)

Fnulig Chili/Currytorsk

Detta behöver du: Torsk, vispgrädde (kan med all säkerhet bytas ut mot bättre alternativ), creme fraishe, dill, chilisås, ost, kryddor som: salt, peppar, curry

1. Vispa ihop lika delar grädde som creme fraishe med chilisås, riven ost, dill och kryddorna. Vispa det gärna lite tjock
2. Lägg den tinade torsken i en smörad ugnsform och salta och peppra.
3. Häll över såsen på fisken
4- Sätt in i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter

SÅ HIMLA LÄTT!!! Vill du så kan du lyxa till det med räkor när det är färdigt. Jag serverar med ris och kokta grönsaker.

Alla generationer här hemma åt som tokar! Bevis på att det var gott =)

Glömde ta foto innan =)

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00