Öh, det trodde jag INTE..

Hej vännen, här sitter jag och ojar mig, shit vad jag är öm i kroppen. Jag vågar knappt röra mig, får man ligga på soffan hela dagen då? Idag ska vi fortsätta där ute, jag ska måla och mannen och svågern ska bygga tak. Min svägerska hittar säkert något att göra. Gud vad hon är igång!

Och inte farao trodde jag att jag skulle få ihop FEM säckar och annat skräp från pysselrummet och Miras rum! Tippen here we come again.. Vi brukar ”hajfajva” med killarna där nu för tiden, dom känner oss väldigt väl 😉

Öööööö asså hur kan det bli så??

Japp. Mira var snabbt framme =)

 

 

 1. Så otroligt skönt att rensa och göra av med sådant som bara tar plats 🙂

 2. Wow, vilket underbart pysselskåp! Hälsa din svägerska att hon är välkommen till mig också om hon vill ha ännu ett projekt att sätta tänderna i 🙂
  Kram

 3. Det är en sån skön känsla när man äntligen städat undan!! Jag har en tjej som jag kan lämna saker till som jobbar med flyktingar så sakerna kommer till användning igen. Sånt jag tröttnat på men som kan bli fina i deras nya hem.

  Vilken underbar pysselhörna Mira har fått! Jag har städat ut mina 2 malm byråer (den största storleken!!!) med allt jag samlade på mig när barnen var små och jag jobbade på Panduro. Lite pärlor och färg fick de behålla och jag har en del scrap grejer kvar- bra terapi när jag behöver stressa ner. Snart dax och göra julkort :-D!!

  Önskar er en skön dag! Här ska det oxå städas – har fixat till barnens rum- oj med grejer de hade som inte användes! Men viss saker måste man ju spara, duplo och bilbana känns inte läge att ”köpa om” sen om några år – det ska vakuum packas! Har en månad kvar nu innan bebisen kommer så dax och börja på allvar!

  Kramis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..