På ”Malmhattan”

God Morning, mina ögon är svullna av trötthet. Det tar på krafterna på en gammal tant att vara ute i vimlet =) Jag mötte upp Annika Leone och hennes väninna (med det vackraste namnet i världen) Malin och vi hade ett par timmar med skratt, allvar och drinkar. Vi pratade om tudor och mitt och Annikas nya begrepp ”Pannkaksmammor” (pannkaksmamman ska verkligen få ett eget inlägg av mig).

Vi satt på Skybar på Malmö Clarion, magisk utsikt och med den coolaste toan i världen (som jag visar dig på foto såklart). Asså, det hotellet, jag dör! Jag MÅSTE bo där en gång, bara för att! Det är så sjukt hög klass på stället som ligger mitt på Malmhattan”. 

Annika tyckte att det var så lustigt att det inte syntes folk i Malmö, men hallå det är ju så! Det är ju därför vi skåningar dör när vi kommer till Stockholm, på RIKTIGT liksom.

Nä, en superkväll men supertjejer <3

  1. Jag måste i alla fall ta mig från Norrland till Malmö nångång! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..