På villovägar med alla Frozen älskares dröm

God Kväller! Allt lugnt? Det verkar så för det är så tyst, jag är också slarvig på att svara på era kommentarer men det står ni nog ut med nu över sommaren. Du ska veta att jag i alla fall läser alla. I kväll blev det ett kasta-bröd-på-ankorna-besök med Mira medan mannen spelar en runda golf. Allt för att jag ska bli förlåten för igår..

Japp, äntligen ett lång cykeltur med nya Frozen cykeln. Mira är galet kär i den! Fast stödhjulen som ingick i paketet ville hon INTE ta av. Då får vi ta det lite lugnt helt enkelt. Hur vet man att det är dags att ta av stöden? Det känns som att Mira är supersen med att cykla på egen hand. Jaja, en liten runda om dagen ska det nog lösa sig.

Följer du mig på Bloglovin? Om inte, så blir jag glad om du gör det, det känns som ett extra stöd liksom <3 Där får du ett mail när jag (eller dina andra favoriter) uppdaterat bloggen, eller så ofta du vill.

Jag älskar levande bilder! Min lila levande Mira

Visst är den fin!! Cykeln finns på Jollyroom och du hittar den HÄR, och Jollyrooms hemsida hittar du HÄR (just nu med grymma rabatter). Detta är väl alla Frozen älskares dröm! Stödhjul och cykelsits till dockan ingår också.

Love it

Nöjd då nöjd!

 

I samarbete med Jollyroom

 1. Tror inte att man ska stressa barnen för mycket. När hon känner sig redo lär ni få veta det! Sedan kan man så klart pusha lite för att kolla status. R som är 4 år hade aldrig stödhjul alls på sin cykel, men han hade en springcykel innan som gav honom grym kontroll på cyklandet.
  Ge henne lite tid så ska du se att hon snart vill ta av stödhjulen!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack… låter klokt!!! Kramen

 2. Gitte skriver:

  Meeeen va skönt att läsa.. Jag har en kille som är lika gammal som Mira och han vägrar också… Och det känns som han är senast i hela världen med att lära sig cykla! Han är lite knasig med sånt där.. Kan han inte med en gång så får han för sig att då kan han minsann inte alls..

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..