ANNONS

Om tre veckor..

/

Hej vännen, jag vaknade av en strålande sol! Hur är det hos dig? Idag ska jag måla där brädor som ska upp i uterummet. Jag älskar att ha saker att pyssla med. Det är väl det som är semester när man bor i hus….

Om tre veckor är det äntligen dags. Jag är inte alls nervös faktiskt, jag längtar som en tok. Då ska mina stora och tunga tudor få sig sitt lyft och förminskas på Tereskliniken. Många har frågat mig om jag är nervös men det är jag inte, jag känner mig jättetrygg och lugn. Det är dock något jag funderar över…

Om jag skulle ”råka” gå ner tio kilo till vad händer då med tudorna?
Om jag skulle ”råka” gå upp tio kilo vad händer då?
Och hur farao vill jag att dom ska se ut?

Jag fick tipset om att kolla på bilder för att se ungefär hur stora och vilken form jag vill ha efter operationen. På Lalandia satt jag och spanade in alla tjejers behag och frågade mannen:
– Men Fredrik, hennes då? Eller vad tycker du om dom tudorna? Det var nästan så att jag pekade :O
Han bara skakade på huvudet och menade att det är väl inte han som ska välja ut hur MINA tudor ska va.. Jaja, jag får väl fortsätta googla ”bröst” på nätet istället. Det är jag och alla tonårspojkar =)

Mitt lilla hjärta.. Vad tänker du på?

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00