RESULTAT av två veckors träning

Hej vännen, idag är jag trött, så in i bänken trött… Slängde in en massa skitmat i ugnen till familjen i brist av ork… Idag var jag på Itrim Triangelns för en uppdatering och koll på mina två första veckor när det gäller träningen, hälsostatus och motivation. Och herre-min-skapare vilket resultat!!! Jag trodde att min coach Amanda skojade med mig faktiskt…

Jo se´ru.. FEM centimeter runt magen… och SEX kilo!! Jo jag vet att det är mycket vätska och tack vare rivstarten med måltidsersättning, men det spelar ingen roll. Ingen annan har varit duktig mer än jag och jag har skött motionen exemplariskt! Amanda applåderade högt och log med hela ansiktet medan jag bara skakade på huvudet och fattade noll. Det är ju dom kilona jag var tvingad att gå ner innan OP ju!!! Fast såklart ska jag fortsätta ändå! Detta är ingen ”quick fix”, detta är långsiktigt med ett nytt liv där TRÄNING ingår.

Jag blev så glad så att jag sprang in i träningslokalen och gjorde mitt halvtimmes pass med ett stort leende på läpparna. Vad är en halvtimme om det kan förlänga mitt liv med några sekunder tillsammans med mina kära... Då gör jag gärna många halvtimmar!

Ett tips till dig kära läsare: gå in och göra ”Itrim-testet” för att se om du bär på onödiga kilo och vad deras övervikt egentligen väger: Det gör du HÄR, vågar du? Jag utmanar dig..

Itrim är en svensk kedja inom motion och viktminskning som inte släpper dig ur sikte förrän du består av de kilon du mår bäst av. Alla blir erbjudna en gratis Hälsocheck (vägning, mätning av kroppssammansättningen och check av personens kost- och träningsstatus) och en personlig rådgivning på närmaste Itrim Center – Bra va!

 1. Nina skriver:

  Va roligt att läsa andras erfarenheter. Är själv ny på itrim 3:de veckan nu och på torsdag går jag över till lcd , efter 4 barn på 5 år har faktikt kilona börjat rasa , var väldigt skeptiskt i blörjan. Lycka till 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Vad kul Nina, då har vi ju kommit nästan exakt lika långt! Jag går över till lcd på lördag, LÄNGTAR! Jag startar en grúpp på fejan, häng på där! Kallar den ”Itrim medlemmar” Puss och detsamma

 2. Vilken succé Malin!
  Härligt att du är igång, precis som du säger, fokus på att få till en livsstil där träning och bra mat ingår och din vikt blir stabil!

  Heja heja säger vi på Itrim Sverige 😀

  1. Fnulan skriver:

   Åh TACK! Vad roligt att ni hittat hit, jag kanske kan inspirera andra!
   Ha det fint så hörs vi mera <3

 3. Grattis till superbra resultat!
  Jag sa ju att du skulle klara det galant 🙂

  Själv har jag gått ner 13 kg sedan i mars och är jättenöjd.
  Har ”bara” ökat på träningen samt gjort medvetna val när jag äter.
  Inge svårt alls 🙂 utan bara härligt och roligt!

  Fortsatt lycka till!

  1. Fnulan skriver:

   WOW 13 kilo!!! BRA!!! Heja dig!!! Kramen och tack!

 4. Annika skriver:

  WOW!
  Du är grym, skitduktig!! Heja dig, detta fixar du galant 🙂
  Efter inspiration av dig gick jag med i VV i påskas och nådde i början av sommaren mitt mål, – 10 kg, eller 9,7 om man ska va petig 😉 Stort tack för det och all inspiration du ger!
  Kram och fortsatt lycka till ❤️

  1. Fnulan skriver:

   PUSS och TACK!!!!

 5. Åh vad härligt!! Grattis till dom otroliga resultaten. Var försiktig med att rasa ner i vikt, det kan ge löshud och det ger nya problem men fan vad glad jag blir för din skull ska du veta!
  För något år sedan eller två, så var jag inne på att börja på Itrim men när jag fick höra att man binder sig i över 1 år eller mer och deras saftiga priser, så struntade jag i det. Provade däremot deras 2 veckors diet med måltidsersättningen och sen körde jag vidare med MammaFitness i någon månad och resultatet vart 10 kg på 2 månader. Galet nöjd man är då eller? Så kör på tjejen, fasen vad du är duktig med allt du gör.

  1. Fnulan skriver:

   Vad jag fick lära mig på min utbildning till friskvårdsterapeut är att lös hud får man bort med regelbunden träning. Tyvärr är det många gånger genetiskt och olika från person till person, men långt ifrån alla drabbas.
   Priset på 799 kr per månad för ALLT är egentligen inte så farligt. Du har ju allt under samma tak: En egen Hälsocoach som följer dig hela vägen, träningsmöjligheter Personligt anpassade kostråd, hälsouppföljningar, coachande samtal och regelbundna föreläsningar över hela året. Tänk vad var och en av de sakerna kostar annars =)

   Övervikt handlar oftast om mycket mer än bara hunger. Det handlar om känslor, beteende och ovanor, så jag känner att ett år trots allt är bra, för när jag gått ner min kilo är jag inte ”klar”, jag behöver gå till botten med varför det blev som det blev med min vikt och att genomföra diverse förändringar tar tid.

   Gud vad grymt jobbat av dig!!! Skitduktig vännen!!! Hoppas att jag med klarar det.
   PUSS och KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..