ANNONS

RESULTAT av två veckors träning

/

Hej vännen, idag är jag trött, så in i bänken trött… Slängde in en massa skitmat i ugnen till familjen i brist av ork… Idag var jag på Itrim Triangelns för en uppdatering och koll på mina två första veckor när det gäller träningen, hälsostatus och motivation. Och herre-min-skapare vilket resultat!!! Jag trodde att min coach Amanda skojade med mig faktiskt…

Jo se´ru.. FEM centimeter runt magen… och SEX kilo!! Jo jag vet att det är mycket vätska och tack vare rivstarten med måltidsersättning, men det spelar ingen roll. Ingen annan har varit duktig mer än jag och jag har skött motionen exemplariskt! Amanda applåderade högt och log med hela ansiktet medan jag bara skakade på huvudet och fattade noll. Det är ju dom kilona jag var tvingad att gå ner innan OP ju!!! Fast såklart ska jag fortsätta ändå! Detta är ingen ”quick fix”, detta är långsiktigt med ett nytt liv där TRÄNING ingår.

Jag blev så glad så att jag sprang in i träningslokalen och gjorde mitt halvtimmes pass med ett stort leende på läpparna. Vad är en halvtimme om det kan förlänga mitt liv med några sekunder tillsammans med mina kära... Då gör jag gärna många halvtimmar!

Ett tips till dig kära läsare: gå in och göra ”Itrim-testet” för att se om du bär på onödiga kilo och vad deras övervikt egentligen väger: Det gör du HÄR, vågar du? Jag utmanar dig..

Itrim är en svensk kedja inom motion och viktminskning som inte släpper dig ur sikte förrän du består av de kilon du mår bäst av. Alla blir erbjudna en gratis Hälsocheck (vägning, mätning av kroppssammansättningen och check av personens kost- och träningsstatus) och en personlig rådgivning på närmaste Itrim Center – Bra va!

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00