Att ha sitt barn på Sunny Beach….

Cornelia berättade lite försiktigt att hon skulle till Sunny Beach med sina tjejkompisar. Hon vet att hennes mamma kan vara väldigt hysterisk och rädd. Hon förstår att hennes mamma själv gjort ”Sunny Beach resor” och vet hur det brukar gå till.  Hon vet också om att även om hon är 20 år så är mamman dödligt sjuk av oro. Det är så jävla svårt att släppa taget

Det sista jag sa till henne var, ”Du vet att det finns ett sånt tv-program då föräldrarna spionerar på sina barn på plats va? MOhahahhahah”

Jag har gett Cornelia tonvis med förmaningar….
– Ta ALDRIG emot en drink av någon
–  Var ALDRIG ensam
– Smörj in dig i solen
– Ta med resorb
– Ta taxi överallt
– Ring hem varje dag
(Alltså allt som jag inte gjorde när jag var på Ibiza…..)

Men, MEN, fördelen som föräldrar idag (eller kanske inte….humm) är att man har FULL koll via de sociala medierna.. Synd om ungdomarna kanske, och ganska jobbigt för mamman som ser allt utan att kunna gripa in. Det första fotot jag fick var det här…

Sen kommer detta…

image

Jaja, det strömmar in med foto på Facebook på en onykter och bardiskdansande Cornelia. Hon har SKITROLIGT, the time of her life! Det alla ska ha någon gång. Och jag litar helt på henne, dock är det omgivning som känns hemsk.

I natt kommer hon hem. Ja i alla fall för en vecka för sen drar hon till Rhodos och partajar, That´s my girl det! Det är bara för mig att hålla andan en vecka till <3

Lycklig unge… Och tack gode gud, PÅKLÄDD ordentligt <3

 1. Bambi skriver:

  Puh! Jag kommer nog vara minst lika orolig jag när Zack och Leah ska åka utomlands själva! Läskig tanke alltså!

  1. Fnulan skriver:

   Kom till mig då, jag kan lugna dig, Kram

 2. Mina djupaste sympatier till dig! Som oroande hönsmamma känner jag väl igen mig, tänk att man aldrig slutar oroa sig för sina guldklimpar <3.

  1. Fnulan skriver:

   <3 Det gick ju bra pust….

 3. Man släpper nog aldrig taget fullt ut. Mina barn har vant sig vid att jag måste ha stenkoll samt att händer det något är det säkrast att skicka ett sms så mamsen vet att allt är bra. Det värsta jag varit med om var nog massakern i oslo och utöja för några år sen. Läste på fb och barnen har en kusin där. Ringer äldsta dottern för att kolla om hon hört och ifall hon pratat med henne och får som svar: Ja mamma.. Jag VET, jag är i Oslo nu och sitter på en buss. Mitt hjärta slog ett par extra slag kan man säga

  1. Fnulan skriver:

   Nej man gör nog inte det! jag tror att min mamma är lika hönsig med mig än =)
   kramen och skäll på dottra din =)

 4. Och så kom inte allt med iallafall

  1. Fnulan skriver:

   Suck… jag har sagt till Teknik… Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..