ANNONS

Att ha sitt barn på Sunny Beach….

/

Cornelia berättade lite försiktigt att hon skulle till Sunny Beach med sina tjejkompisar. Hon vet att hennes mamma kan vara väldigt hysterisk och rädd. Hon förstår att hennes mamma själv gjort ”Sunny Beach resor” och vet hur det brukar gå till.  Hon vet också om att även om hon är 20 år så är mamman dödligt sjuk av oro. Det är så jävla svårt att släppa taget

Det sista jag sa till henne var, ”Du vet att det finns ett sånt tv-program då föräldrarna spionerar på sina barn på plats va? MOhahahhahah”

Jag har gett Cornelia tonvis med förmaningar….
– Ta ALDRIG emot en drink av någon
–  Var ALDRIG ensam
– Smörj in dig i solen
– Ta med resorb
– Ta taxi överallt
– Ring hem varje dag
(Alltså allt som jag inte gjorde när jag var på Ibiza…..)

Men, MEN, fördelen som föräldrar idag (eller kanske inte….humm) är att man har FULL koll via de sociala medierna.. Synd om ungdomarna kanske, och ganska jobbigt för mamman som ser allt utan att kunna gripa in. Det första fotot jag fick var det här…

Sen kommer detta…

image

Jaja, det strömmar in med foto på Facebook på en onykter och bardiskdansande Cornelia. Hon har SKITROLIGT, the time of her life! Det alla ska ha någon gång. Och jag litar helt på henne, dock är det omgivning som känns hemsk.

I natt kommer hon hem. Ja i alla fall för en vecka för sen drar hon till Rhodos och partajar, That´s my girl det! Det är bara för mig att hålla andan en vecka till <3

Lycklig unge… Och tack gode gud, PÅKLÄDD ordentligt <3

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00