ANNONS

Jag är en ”feeder” och lördagens middag

/

Nu kom männen hem med solen i bagaget efter fotbollsmatchen i Malmö. Den strålar nog för att Malmö vann med 3-0. Äntligen =).

När vi storhandlade till hela nästa vecka idag höll jag verkligen på att bryta ihop när vi köpte Tacogrejer. Jag ÄLSKAR Tacos! Det är det jag längtar allra mest efter att få äta! Familjen åt en ganska mäktig lunch så till kvällen blev det en av mina favoriter BIG TIME!

Ärligt, när jag inte själv äter så blir jag en riktig ”feeder”. Jag älskar att fläska i mer fett och onyttigheter i maten för att sen sitta och se hur dom äter det. Jag bakar nästan dagligen och lagar världens middagar och luncher. Jag blir nästan skadeglad och ler stort när jag äter min nyttiga soppa från Itrim.

Nä, jag har aldrig sagt att jag är frisk. 

Ha en fin lördagskväll <3

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00