Den färdiga Tvättstugan

Jo men heeeeerreeeeguuuud den var ju klar för 100 år sedan, men det allra sista blev klart häromdagen, det var endast tvättlinorna som skulle upp också. Att vi inte bara gjorde det. Jaja, vi är bara så, vi har för många projekt för att bli klara med dom små. Fast vi är GRYMT nöjda!!! Jag vill inte ändra på ett endaste dugg, jo kanske att få in ett städskåp också, men jag tror att det löser sig när förrådet vi byggde blir helt klart.

Det är min svågers företag Kristerssons bygg och montage som faktiskt gjort ett OUTSTANDING jobb, och det gick otroligt fort trots att det var en tvättstuga, ett förråd och en toalett som skulle fixas. Gabriels toalett får ni se när den är städad, det vill säga, aldrig….

Såhär såg det ut..

1. Mmm…. såhär såg det ut….

3. Innan var tvättstugan delad i två delar där den ena delen var ett fruktansvärt sunkigt förråd..

4. Fräscht…

Såhär stod tvättmaskin och torktumlare innan

Och såhär blev det…

Det allra bästa!! TVÅ tvättmaskiner!!! Nej vi har inte mycket tvätt, vi tvättar sällan…. Jämför med bild 1

Tvättstuga

Jämför med bild 2. Vi satte in en avfuktare för att tvättens ska torka fortare. Och låååååånga tvättlinor! Love it

Tvättstuga
Förråd

LOADING..