Världens kommentar från Mira.. grrr….

Hej vännen, nu börjar snart min ”riktiga” semester på tre veckor. Iofs så är det OP och vila en av veckorna. Jag har svårt för att sjukskriva mig när det är en plastikoperation så jag tar det på semestern istället tror jag…

Ett tips!! Petra som har Bloggen om gratis ger dig smarta tips att komma in billigare till Skånes Djurpark, tack för tipset Petra!  HÄR kan du hitta rabatterna! Dessutom detta så ger hon dagligen grymma gratistips! Me like!

Häromdagen fick jag världens kommentar från Mira. Jag visste ärligt talat inte om jag skulle skratta eller gråta. Jo jag skrattade såklart. Mira hade fått en spigga i foten och kom gråtande fram till mig och ville ha bort den. Då frågade hon mig var den där var, ja den där som jag använder när jag plockar bort mina morrhårSvar på det?

Nej jag blev stum och fattade ju direkt vad hon menade… Jä*la morrhår…

Söta unge!!! Trots såna kommentarer <3

 1. hahahaha tack för dagens asgarv, ungar är ju bara för sköna 🙂 🙂 😉 <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahha unge… suck =)

 2. Anna W skriver:

  Hahaha barn är för underbara:-)! Morrhår har vi nog allihopa över 40 ;-)! Jag gjorde misstaget att lysa på näsan idag med en speciell förstorande kikare på Naturhistoriska museet där jag var med barnen. Kokaren var till för att man ska kunna se sin hud 70 ggr förstorad. En kvinnonäsa 70 ggr förstorad var ingen fager syn det heller, men barnen var tämligen roade :-D! Lycka till med bröstoperationen Malin. Jag ska själv operera höger knä om några veckor.

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa var kommer dom ifrån???? Usch!! KRAM Och massa lycka till på din operation!! Din näsa var säkert skitsnygg! Kramen

 3. ha ha ha jag dör. Fy så kul, hur underbar som helst. Lilla sötnosen. 🙂 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Tssss unge…. Kram

 4. Anneli skriver:

  Vilken härlig unge du har ;)! I Finland har vi ett talesätt, att barn och dårar levererar sanningar, så det är bara att tugga i sig.

  Här bjuds det också på ”morrhår” såväl på överläpp som på hakan. Inte lätt att bli gammal, men man besitter ju en del visdom numera och kan ta det mesta med lite glädje ändå…med ålderns rätt!

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha så sant så sant! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..