ANNONS

Världens kommentar från Mira.. grrr….

/

Hej vännen, nu börjar snart min ”riktiga” semester på tre veckor. Iofs så är det OP och vila en av veckorna. Jag har svårt för att sjukskriva mig när det är en plastikoperation så jag tar det på semestern istället tror jag…

Ett tips!! Petra som har Bloggen om gratis ger dig smarta tips att komma in billigare till Skånes Djurpark, tack för tipset Petra!  HÄR kan du hitta rabatterna! Dessutom detta så ger hon dagligen grymma gratistips! Me like!

Häromdagen fick jag världens kommentar från Mira. Jag visste ärligt talat inte om jag skulle skratta eller gråta. Jo jag skrattade såklart. Mira hade fått en spigga i foten och kom gråtande fram till mig och ville ha bort den. Då frågade hon mig var den där var, ja den där som jag använder när jag plockar bort mina morrhårSvar på det?

Nej jag blev stum och fattade ju direkt vad hon menade… Jä*la morrhår…

Söta unge!!! Trots såna kommentarer <3

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00