Utflykt

Du har hela världen framför dig, och den är din <3

Hej vännen,

Igår var vädret si så där så vi drog iväg på en liten skånsk utflykt. Jag ska planera för en längre sedan. Vi åkte till Sjöbo Kaffestuga och fikade först. Där betalar du 80 kronor sen får du fika hur mycket du i vill av de sju sorters hembakade kakorna som finns. Jo, nu är ni många som tycker att det är mycket, men vad betalar du i stan för en Latte och en kladdig chokladkaka? Det ligger in en lummig trädgård med den typiska skånska huset- Skånelänga. Älskar´t!

Åh såhär skulle jag vilja bo!

Japp, här serveras kaffet ordentligt =)

Men framförallt en mysig miljö och kaffe på riktigt vis!

Efteråt for vi ner till Ystad och mös en stund på stranden och samtidigt kom solen med sin strålande glans. Jag blir så lycklig i hela kroppen över att komma till havet. Ett rus av lycka kryper från tårna upp till knoppen och jag kan andas! Vi är lyckligt lottade i Skåne med så många fina stränder.

På vägen hem tittade vi förbi ett par slott, men prinsessan Mira var trött och tjurig så det blev i en susande fart förbi, men vi såg =)

UNDERBART!

  1. Vilka underbara bilder, vad härligt med strand och sol. Jisses vad jag saknar sånt den här sommaren. Vad fin coh vacker hon är.

  2. Härlig utflykt och mysigt fikaställe 🙂
    Jättefina bilder och sessan ser ju hur glad ut som helst på dem!! 😉

    1. Fnulan skriver:

      <3 Ja och mamman med <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..