Ofrivillig frånvaro

Hej vännen, förlåt för att jag inte hörde av mig, men usch vad var det som hände igår? Vi hade en helt fantastisk dag på vår utflykt (ska visa er sen) men sen hände något jättekonstigt. Något sa bara stopp och jag klarade inte av att vara vaken.. min kropp bara strejkade och till slut kunde jag inte ens titta för det gjorde ont i ögonen.

Jag hade nyst hela dagen. men när vi satt på middag hos mina föräldrar på kvällen var det som att man drog ett täcke över huvudet på mig så jag åkte hem och jag rakt in och lade mig, klockan 9… Jag har sovit sedan dess och idag känner jag ingenting… Skumt! Jag tror att det var allergi faktiskt. Men vad finns det att vara allergisk mot nu, vet du?

Nä förlåt detta blev ju gnälligt, jag återkommer med ett trevligare inlägg. Först ska jag skämma bort svärisarna med en god frukost <3

Jag tar aldrig kort på mig själv.. men svärmor fångade mig…
  1. Stackare… Det är mycket gråbo-pollen just nu, tänkte om Du kanske är allergisk mot det? Kramen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..