ANNONS

Pysselfredag!

/

Hej vännen, jag sitter här och njuter av synen av Mira som sitter och ritar med sin Tindra. Under tiden redigerar jag kort och skriver lite till dig. Sen är det dags att snygga upp sig lite för att gå hem till vännerna Ann och Mats för en helt vanlig fredagskväll =)

Jag har ett kul tips till dig som har barn som vill pyssla. Mira fick hem tre stora paket och rotade upp allt med en gång. Det heter Weavy Loops och är så himla kul! Det kommer med beskrivningar på hur man gör de olika sakerna. SUPERKUL! Ska visa vad vi gjort sen när vi är helt klara.

Kolla på denna filmen:

Vi ska fortsätta leka med Weavy Loops i morgon när mamma har tid och mer tålamod och vill dela med sig av roligheterna 😉

Mira kunde inte bärga sig utan började slita i paketen direkt!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00