Opererad

Hej fina

Jag vet inte var jag ska börja.. jag håller på att spricka av glädje och lättnad. Jo både för det kilot som lämnat min tunga övre kroppsdel, men även för att jag verkligen tog beslutet att göra det och fick världens bästa klinik som valdes ut efter noggrann research (Tereskliniken).

Jag ska verkligen försöka beskriva allt och berätta så mycket som möjligt i detalj för ni är verkligen många som funderar på att göra samma ingrepp som mig, bröstlyft och/eller bröstförminskning. Ni är många som visat tacksamhet för att jag vågar skriva och berätta om det, men för mig är det inget konstigt, det är väl inget att skämmas för att man tar hand om sin kropp på det sättet man vill? Detta handlar inte om åskådarens öga, detta handlar om mina egna.

Många har sagt till mig, ”Men du har väl inte så stora bröst?”. Gie plastikkirurgen sa till mig att dom är stora men inte JÄTTESTORA, dock var (fattar det inte riktigt att det VAR) otroligt tunga. Ja, cirka ett kilo är borttaget så…
Många tycker även synd om mannen att jag förminskat mina tudor. Förlåt? Han har verkligen INGET att säga om detta val.. Dock så vill jag att han känner att det är okej, för han är med och betalar kalaset. Istället kommer han att få en kvinna som är mer bekväm i sin kropp och det kan visa sig på många trevliga sätt 😉

Jag tittade på ”förebilden” innan, och jag bröt nästan ihop… såg det verkligen ut sådär? Det är så illa så att jag faktiskt inte vill visa någon den bilden. Jag vill sudda ut den från mitt minne.

Här kommer i alla fall lite om dagen…

ps. ni är MÅNGA med frågor och funderingar, det är HELT okej att skriva till mig på fnulan@femme.se och ställa så många ni vill. Eller leta upp Fnulan sidan på Facebook och skicka meddelande där ds.

image

Dagen innan fick jag duscha med Descutan som är en antibakteriellt tvål och schampo och jag fick göra samma sak på operationsmorgonen. Det var fasta 6 timmar innan jag skulle opereras och strikta riktlinjer kring vissa läkemedel två veckor innan. Naturligtvis är det strängeligen förbjudet att röka innan och efter en operation. Mannen och Mira körde och lämnade av mig på Tereskliniken. Jag var inte ett dugg nervös och det kändes konstigt faktiskt! Jag var lugn som en filbunke. Säkert för att jag var trygg i situationen.

image
image

Strax därefter kom narkosläkaren Mats och gick igenom allt med mig när det gällde sövning och läkemedel. Underbara Lotta som är operationskoordinator smög in och sa hej hon också. Dom tyckte att jag var lite rolig som skulle fota hela tiden (fick inte fota under OP, så konstigt ;)). ”Jo, men jag är ju en sån där bloggare liksom”, försvarade jag mig med =)

image
image

13:00 Godmorgon, nyvaknad och utsövd klockan 13:00, Syster Jane väckte mig med en klapp på kinden och sa att allt hade gått så bra. Resten av förloppet kommer senare idag <3

 

  1. Så skönt att det gått bra. Man riktigt ser på dig att du mår bra. Vilken lättnad, vilken glädje. Och nu kommer alla kläder sitta så mkt bättre, svårt att förstå för andra kanske men så viktigt för en själv.

  2. Men herreguuuud, vad har mannen med din bröstoperation att göra? Det är väl inte ett dugg synd om honom som får en gladare fru. Jag har så svåååårt för folk som sätter mannen först. Du investerade i dig, som också är en (bonus)investering i ditt äktenskap eftersom du kommer må bättre. Heja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..